Επιχειρήσεις

Certified Green Energy από τη Volterra

Certified Green Energy από τη Volterra
H προμήθευσε συνολικά πάνω από 35.000 πράσινες MWh με Πιστοποιητικά Certified Green Energy σε επιχειρηματικούς πελάτες της, μεταξύ των οποίων οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, VITEX AE, ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ και ΤOYOTA M.AE

.Η Volterra, μέλος του ομίλου AVAX, ως ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς πράσινης, καθαρής ενέργειας αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές (Α.Π.Ε.) και πάροχος συνδυαστικών πακέτων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, προσφέρει τώρα στους πελάτες της την υπηρεσία Certified Green Energy.

«Με το Certified Green Energy, τόσο οι βιομηχανικοί μας πελάτες Μέσης Τάσης, οι μικρές επιχειρήσεις αλλά και οι οικιακοί καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να βεβαιώνουν ότι ολόκληρη ή μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που κατανάλωσαν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, προήλθε από 100% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συγκεκριμένα από τα Αιολικά και Φωτοβολταϊκά πάρκα της Volterra. Με αυτό τον τρόπο, συντελούν στην ‘’πράσινη ανάπτυξη’’ και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα Greenhouse Gas Protocol», σημείωσε ο κος Κίμων Μπότσης, Διευθυντής Έργων & Παραγωγής της Volterra.

Για την επίτευξη της παραπάνω διαδικασίας, η Volterra είναι εγγεγραμμένη και Κάτοχος Μερίδας στο Μητρώο Εγκαταστάσεων και Μητρώο Εγγυήσεων Προέλευσης του Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης (ΔΑΠΕΕΠ) με σκοπό την παροχή σε πελάτες της, των εν λόγω ‘’Βεβαιώσεων Ανάκλησης Εγγυήσεων Προέλευσης’’.

klo5.JPG


Tο 2020, η Volterra ακολουθώντας την πράσινη πολιτική της, προμήθευσε συνολικά πάνω από 35.000 πράσινες MWh με Πιστοποιητικά Certified Green Energy σε επιχειρηματικούς πελάτες της, μεταξύ των οποίων οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, VITEX AE, ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ και ΤOYOTA M.AE, βεβαιώνοντας ότι η ενέργεια που κατανάλωσαν προήλθε κατά 100% από τα αιολικά πάρκα της. Με αυτό τον τρόπο, η Volterra συνέβαλε αποφασιστικά στη βελτίωση επίδοσης των μη χρηματοοικονομικών δεικτών ESG (Environmental Social Governance) των πελατών της.

Η Εταιρεία συνεχίζει δυναμικά και το 2021 να αναπτύσσει έργα συνολικής ισχύος 200MW σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, ώστε να καλύψει ακόμη μεγαλύτερο μέρος από τις ανάγκες νοικοκυριών, εμπορικών καταστημάτων Χαμηλής Τάσης, αλλά και τις αυξημένες ανάγκες επιχειρήσεων και ενεργοβόρων βιομηχανιών Μέσης Τάσης με πράσινη ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.volterra.gr/cerftified-green-energy/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης