Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δ. Μπάκος: Ετοιμάζουμε το σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελλάκτωρ – Οι Oλλανδοί δεν έχουν πείσει

Δ. Μπάκος: Ετοιμάζουμε το σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελλάκτωρ – Οι Oλλανδοί δεν έχουν πείσει
Tι είπε σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ο μεγαλομέτοχος του Ελλάκτωρα

Το χειρότερο όμως είναι πως δεν φαίνεται να έχουν κανένα σχέδιο για το τί πρόκειται να κάνουν, αναφέρει ο Δημήτρης Μπάκος για την για την Reggeborgh.
Νέες εξελίξεις κυοφορούνται στη υπόθεση Ελλάκτωρ.
Στο ερώτημα «γιατί ζητάνε νέα γενική συνέλευση μετόχων» απαντά ο Δημήτρης Μπάκος που μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη διαθέτουν το 25,5% της μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας Ελλάκτωρ.
Σε συνέντευξή με τον τίτλο «Οι Ολλανδοί δεν έχουν πείσει για το σχέδιό τους» στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο κ. Μπάκος ανοίγει πρώτη φορά τα χαρτιά του και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη διοίκηση του κατασκευαστικού ομίλου επισημαίνει:
«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει προηγούμενο, διοίκηση εταιρείας να έχει προκαλέσει τόσα πολλά ερωτήματα σε τόσο μικρό διάστημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε καθώς και τα Διοικητικά συμβούλια των θυγατρικών έχουν τρωτά σημεία που δεν επιτρέπονται.
Ορισμένοι έχουν προβλήματα κανονιστικής συμμόρφωσης από πράξεις ή παραλείψεις του παρελθόντος κι άλλοι επιβαρύνονται ανοικτά με ασυμβίβαστα σύγκρουσης συμφερόντων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:


https://www.bankingnews.gr/epixeiriseis/articles/550156/d-bakos-etoimazoume-to-sxedio-gia-tin-anaptyksi-tis-ellaktor-oi-ollandoi-den-exoun-peisei


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης