Επιχειρήσεις

Η Volterra για 2η συνεχόμενη χρονιά στη φανέλα της ΠΑΕ Καλαμάτας

Η Volterra για 2η συνεχόμενη χρονιά στη φανέλα της ΠΑΕ Καλαμάτας
Η συνεργασία της Volterra με την ΠΑΕ Καλαμάτας θα εξακολουθήσει να είναι πολύπλευρη και δημιουργική

Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Καλαμάτας είναι και πάλι η Volterra μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία της με την ομάδα της Μεσσηνίας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών.

Την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος της σεζόν χαιρέτησαν μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα εκ μέρους της Volterra ο κος Πάνος Νίκου, Διευθύνων Σύμβουλος και ο Διευθυντής Λιανικής κος Θάνος Μουγκαράκης, και εκ μέρους της ομάδας ο Αντιπρόεδρος κος Κώστας Παπασταμάτης και ο Τεχνικός κος Νίκος Αναστόπουλος.

Ο κος Πάνος Νίκου, δήλωσε «Ως Volterra έχουμε πλέον δημιουργήσει στενούς δεσμούς και παράδοση με την οικογένεια της ΠΑΕ Καλαμάτας, καθώς ήδη από πέρυσι έχουμε το προνόμιο να χορηγούμε την επίσημη φανέλα της ομάδας. Σκοπός μας είναι και φέτος να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό αυτή τη χορηγία τόσο προς την ομάδα και τους παίκτες όσο και προς τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας, αλλά και την κοινωνία της Καλαμάτας. Η συνεργασία αυτή μας φέρνει κάθε χρόνο πιο κοντά στον κόσμο του ποδοσφαίρου και μας δίνει τη δυνατότητα να χτίζουμε μια μακροχρόνια σχέση με την ποδοσφαιρική κοινότητα, με το φίλαθλο κοινό και με την τοπική κοινωνία».

Ο τεχνικός της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κος Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη της Volterra στην ομάδα του και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επανέναρξη αυτής της συνεργασίας γιατί μέσα από την πολυετή συνεργασία μου με τη Volterra γνωρίζω καλά τους ανθρώπους της και πόσο πολύ θα βοηθήσουν την ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας και φυσικά και οι ομάδες, είναι πολύ σημαντική η ενίσχυση από μεγάλες εταιρείες όπως είναι η Volterra. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να αποτελέσει το έναυσμα για πολλές επιτυχίες».

Η συνεργασία της Volterra με την ΠΑΕ Καλαμάτας θα εξακολουθήσει να είναι πολύπλευρη και δημιουργική. Μέσα από το Volterra Shop Καλαμάτας, οι πολίτες της Μεσσηνίας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα, ενώ όλα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της πόλης θα έχουν πρόσβαση σε οικονομικό ρεύμα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενέργειας, μέσω των προσφορών της εταιρείας. Με τη συμφωνία αυτή, η Volterra επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη συνεχή δέσμευσή της για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και του αθλητικού ιδεώδους σε όλη την ελληνική επικράτεια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης