Επιχειρήσεις

Το Public μας συστήνει τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών EOS R της Canon!

tags :
Το Public μας συστήνει τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών EOS R της Canon!

Η νέα σειρά φωτογραφικών μηχανών που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι φωτογράφοι, μπορεί να γίνει δική σας με όφελος έως και 250€!

 

Το Public καλωσορίζει τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών Canon EOS R. Το νέο, πρωτοποριακό σύστημα πλήρους καρέ της Canon EOS R, θέτει νέα πρότυπα στο κόσμο της φωτογράφισης και της κινηματογράφησης! Επισκέψου τώρα το public.gr ή ένα κατάστημα Public και επίλεξε μια κάμερα ή ένα φακό Canon της νέας σειράς EOS R κερδίζοντας έκπτωση έως και 250€.

Η νέα, high end γενιά φωτογραφικών μηχανών του συστήματος Canon EOS R προσφέρει  εκπληκτική τεχνική λεπτομέρεια επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάζουν αποκλειστικά στη δημιουργικότητά και το πάθος τους χωρίς δυσκολίες. Κάποια από τα πλεονεκτήματα που φέρνει το σύστημα EOS R είναι:

  • Πρωτοποριακή τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας
  • Ισχυρή απόδοση χαμηλού φωτισμού
  • Εντυπωσιακό καρέ 8Κ RAW βίντεο
  • Εκπληκτικούς φακούς με τεχνολογία αιχμής
  • Την κορυφαία αυτόματη εστίαση στον κόσμο
  • Οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας
  • Εμπειρία 80 ετών στο colour science για ρεαλιστικά και ζωντανά χρώματα

Με δεδομένο το υψηλό επίπεδο του τελικού αποτελέσματος, η πρωτοποριακή σειρά φωτογραφικών μηχανών Canon EOS R χαίρει της εμπιστοσύνης κορυφαίων φωτογράφων όπως οι Δημήτρης Σκουλός (Μόδα), Εύη Χριστοπούλου (Καλλιτεχνικό πορτραίτο και fine art photography), Χρήστος Βλάχος (Άγρια φύση και τοπίο), Μπάμπης Τσουκιάς (Γάμος), Γιώργος Μασχαλίδης (Αστικό τοπίο και vlogging) και Βασίλης Μιχαήλ (Διαφημιστική φωτογραφία και βίντεο).

Αν ανυπομονείς για κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο της εργασίας σου, τότε μπες στο public.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα Public για να κάνεις δικιά σου τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών Canon EOS R, με έκπτωση έως και 250€.

Γιατί στο Public είμαστε λάτρεις της φωτογραφίας!

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης