Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

WATT+VOLT: Με την Aegean Rebreath στο Λαύριο

WATT+VOLT: Με την Aegean Rebreath στο Λαύριο
Μία γεμάτη μέρα που έφερε ακόμη πιο κοντά την ομάδα της WATT+VOLT και για καλό σκοπό

Η ομάδα της WATT+VOLT, βρέθηκε το Σάββατο 25/6 με την Aegean Rebreath στη μαρίνα σκαφών του Λαυρίου με έναν κοινό σκοπό: τον καθαρισμό μίας ακόμα παράκτιας και υποβρύχιας ζώνης! Χωρισμένοι σε 3 άξονες εργασιών, συνέβαλαν στον υποβρύχιο και τον παράκτιο καθαρισμό αλλά και σε ερευνητικές δραστηριότητες. Ο στόχος επετεύχθη.  Όλοι μαζί συνέλεξαν  σχεδόν ένα τόνο θαλάσσιων και παράκτιων απορριμμάτων τα οποία ταξινομήθηκαν στη βάση δεδoμένων της Aegean Rebreath. Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν το βαθύ αποτύπωμα της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Ο περιβαλλοντικός οργανισμός Aegean Rebreath, στοχεύοντας στην απορρύπανση των βυθών και την προστασία της βιοποικιλότητας του Αιγαίου, έχει προχωρήσει σε μία «θάλασσα δράσεων» σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μία ομάδα από ενεργούς εθελοντές πολίτες που σε συνεργασία με τους εθελοντές της WATT+VOLT κατόρθωσαν να δώσουν ανάσα και στον βυθό του Λαυρίου!

Η WATT+VOLT, ως κοινωνός και «συνοδοιπόρος», με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον, ξεκίνησε με μία σημαντική συνέργεια με την Aegean Rebreath δωρίζοντας της ένα όχημα τύπου van, το οποίο αποτελεί το νέο κέντρο επιχειρήσεων της περιβαλλοντικής οργάνωσης. Σήμερα, χάρη στη δωρεά της WATT+VOLT, η Aegean Rebreath συνεχίζει να ταξιδεύει με το περιβαλλοντικό της όραμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Μία γεμάτη μέρα που έφερε ακόμη πιο κοντά την ομάδα της WATT+VOLT και για καλό σκοπό!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης