Επιχειρήσεις

Νέο στρατηγικό σχέδιο από την Intrakat

Νέο στρατηγικό σχέδιο από την Intrakat
Κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου 2022 θα παρουσιαστεί το νέο business plan

Η Intrakat με νέα διοίκηση, νέα ξεκάθαρη και ισχυρή μετοχική βάση, νέους ανθρώπους με υψηλό know how, με αξιοπρέπεια, ήθος, αφοσίωση και στοχοπροσήλωση στην ανάπτυξη της εταιρείας, απαλλαγμένη από ηλικιακά γερασμένα βαρίδια και αγκυλώσεις των προηγούμενων ετών, υψηλό ιστορικό ανεκτέλεστο σε ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση της στις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας.

Οι πρόσφατες διοικητικές και μετοχικές αλλαγές του καλοκαιριού επέφεραν ένα διάστημα αναπροσαρμογής και ανασύνταξης της δομής και της λειτουργίας της εταιρείας προκειμένου να μπουν τα θεμέλια της νέας Intrakat σε γερές βάσεις.

Σύντομα όμως, με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών αναδιοργάνωσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανακοίνωση του νέου στρατηγικού σχεδιασμού από τη διοίκηση της εταιρείας.
Κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου 2022 θα παρουσιαστεί το νέο business plan.

Ένα είναι βέβαιο, ότι η Intrakat μεταλλάσσεται σε μια σύγχρονη, ευέλικτη, ισχυρή και δυναμική εταιρεία αφήνοντας πίσω της οικογενειοκρατίες και την κουλτούρα των δεκαετίων του πενήντα και του εξήντα στην διαχείριση και την ανάπτυξη της δραστηριότητας της.


Πηγή: www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης