Επιχειρήσεις

Συναλλαγές «με αξία» από τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας

Συναλλαγές «με αξία» από τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας
Οι καινούριες κάρτες καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατόχων τους, προσφέροντας παράλληλα επιβράβευση και προνόμια

Οι εντατικοί ρυθμοί και η απαιτητική καθημερινότητα καθιστούν επιτακτική την εύρεση λύσεων σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η Εθνική Τράπεζα, πιάνοντας τον παλμό του νέου διαμορφωμένου τοπίου, αναλαμβάνει «χρέη αποσυμπίεσης» και  παρουσιάζει τρεις νέες πιστωτικές κάρτες που «μιλούν» στις ανάγκες του καταναλωτή και προσφέρουν επιβράβευση και μοναδικά προνόμια.Μέσα από τα ψηφιακά της κανάλια (Internet και Mobile Banking), οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν την κάρτα που τους ταιριάζει καλύτερα και να τη διαχειρίζονται online.

Αρκετά όμως με τις θεωρίες. Πάμε να ανακαλύψουμε τις κάρτες!

Πιστωτική κάρτα Silver: για όλες τις καθημερινές συναλλαγές

Για εσάς που επιθυμείτε άμεσες και γρήγορες καθημερινές λύσεις πληρωμών, για την εξόφληση των λογαριασμών σας, αλλά και για όλα σας τα «θέλω», η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική.

Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, και προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σε ένα δίκτυο 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου.

Επίσης με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και Mobile Βanking της Εθνικής Τράπεζας, όπως παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.


Πιστωτική κάρτα Gold: κάθε στιγμή μια ξεχωριστή εμπειρία

14_40.JPG

Η πιστωτική κάρτα Gold είναι το νέο αναβαθμισμένο «χρυσό» πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει επιπλέον προνόμια αλλά και επιβράβευση σε κάθε αγορά.

Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των 7.000€ το χρόνο στη συνέχεια.

Για ψώνια, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge.

Σημειώνεται ότι για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ξεκλειδώνοντας έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.

Όμως τα προνόμια της κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ.

Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεται ο κάτοχός της, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε στιγμή.

 

Πιστωτική κάρτα Black: premium πακέτο exclusive προνομίων

344_4.JPG

Με την κάρτα Black απολαμβάνετε δωρεάν ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, προστασία για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σας αγορά.

Επιπλέον, με την δωρεάν υπηρεσία Mastercard Concierge, απολαμβάνετε προσωπική εξυπηρέτηση για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας δίνετε «ασίστ» στην τύχη σας, αφού συμμετέχετε σε κληρώσεις και οι τυχεροί που θα αναδειχθούν θα ταξιδέψουν στη Disneyland στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν αγώνες UEFA Champions League, θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

Με ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα, οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στις συναλλαγές, εξασφαλίζονταςκαθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και γαστρονομίας.

Για να αποκτήσετε την κάρτα της επιλογής σας, κάντε την αίτησή σας εύκολα και απλά μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης