Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

SQLearn & VENLYS: Νέα Ψηφιακά Μαθήματα για τον ανθρώπινο παράγοντα στη ναυτιλία

SQLearn & VENLYS: Νέα Ψηφιακά Μαθήματα για τον ανθρώπινο παράγοντα στη ναυτιλία
Η VENLYS Maritime Specialisation Services βελτιώνει την ασφάλεια στη ναυτιλιακή και υπεράκτια βιομηχανία

Η SQLearn είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την VENLYS Maritime Specialisation Services, με σκοπό το σχεδιασμό και την ανάπτυξη έξι νέων ηλεκτρονικών μαθημάτων, στον τομέα "Human element, Human Performance and Soft Skills".

Τα έξι νέα ηλεκτρονικά μαθήματα θα παρέχονται μέσω του συστήματος διαχείρισης ηλεκτρονικής μάθησης και κατάρτισης της SQLearn και θα αποτελούνται από τέσσερα μαθήματα που θα απευθύνονται στους ναυτικούς και δύο μαθήματα που θα απευθύνονται στα στελέχη του γραφείου. Πιο συγκεκριμένα:

Τα μαθήματα που θα απευθύνονται στους ναυτικούς:

  • Communicate Effectively & Assertive in a Multicultural Environment
  • Safety Leadership & Self-awareness
  • Leadership, Delegation & Empowerment
  • Cognitive Skills (Situation Awareness & Decision Making)

Τα μαθήματα που θα απευθύνονται στα στελέχη του γραφείου:

  • Internal Communication (Convict Resolution & Active Listening)
  • Relationship Management

Η VENLYS Maritime Specialisation Services βελτιώνει την ασφάλεια στη ναυτιλιακή και υπεράκτια βιομηχανία και επικεντρώνεται στη μελέτη της αξιολόγησης της ανθρώπινης απόδοσης. Με την επιλογή της SQLearn ως συνεργάτη και με τη δημιουργία των έξι νέων μαθημάτων ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, αντιμετωπίζει τις - μετά COVID-19 εποχής - προκλήσεις, παρέχοντας ασφαλή και διαδραστικά ηλεκτρονικά μαθήματα, προωθώντας παράλληλα τον ρόλο του ανθρώπινου στοιχείου στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Ως Διευθύνουσα Σύμβουλος της VENLYS Maritime Specialisation Services, η κα. Κατερίνα Σκουρτανιώτη δηλώνει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τη συνεργασία μας με τη SQLearn. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η νέα πραγματικότητα που προέρχεται από την πανδημία COVID, απαιτεί την ενίσχυση της στοχευμένης εκπαίδευσης τόσο για το προσωπικό θαλάσσης όσο και για το προσωπικό ξηράς της ναυτιλιακής βιομηχανίας, με καινοτόμες και ψηφιακές λύσεις. Η συνεργασία δύο ελληνικών εταιρειών, με μακρά εμπειρία και βαθιά γνώση της ναυτιλιακής βιομηχανίας, δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, σήμερα και στο μέλλον.

Για όλους εμάς στην VENLYS, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη του Human Element και η συνεχής βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης στον κλάδο, παραμένουν ένας από τους κύριους στόχους μας.»

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την VENLYS Maritime Specialisation Services. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας συνδυάζει στρατηγικά την εμπειρία μας στην ηλεκτρονική μάθηση με την εμπειρία τους στο ανθρώπινο στοιχείο και ότι θα ανταποκριθούμε στα υψηλά πρότυπα που θέτουμε για την παροχή εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων μαθημάτων στη ναυτιλιακή βιομηχανία», δήλωσε ο Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης