Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Η HAV Design έκλεισε συμφωνία για τη σχεδίαση Ferries μηδενικών εκπομπών

Η HAV Design έκλεισε συμφωνία για τη σχεδίαση Ferries μηδενικών εκπομπών
Τα δύο νέα πλοία HAV 934 θα λειτουργούν στις γραμμές Stranda-Liabygda και Eidsdal-Linge στη Νορβηγία με χωρητικότητα 80 αυτοκινήτων και 249 επιβατών

Η HAV Design υπέγραψε συμβόλαιο για δύο νέα ferries με μπαταρία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό πλοίων που έχει κατασκευάσει με τεχνολογία μηδενικών εκπομπών στα δεκατέσσερα.
Τα δύο νέα πλοία HAV 934 θα λειτουργούν στις γραμμές Stranda-Liabygda και Eidsdal-Linge στη Νορβηγία με χωρητικότητα 80 αυτοκινήτων και 249 επιβατών.
Θα κατασκευαστούν στο τουρκικό ναυπηγείο Tersan για το Fjord1.

Στο έργο του σχεδιασμού, η HAV Design εκτελεί προσομοίωση διαδρομών και βελτιστοποίηση κύτους στο HAV Ocean Lab. Για τη δημιουργία ενός εικονικού μοντέλου της περιοχής και ενός ψηφιακού δίδυμου των ferries χρησιμοποιούνται μεγάλες ποσότητες δεδομένων τόσο για το σχεδιασμό όσο και για την διαδρομή.
Η HAV Design εξετάζει το συνολικό σχεδιασμό με προοπτική βιωσιμότητας για τη μείωση όλων των παραγόντων εισόδου. Η μπαταρία είναι ένας σημαντικός παράγοντας και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης πιο σημαντική από ποτέ, αν και τα πλοία χρησιμοποιούν ανανεώσιμη ενέργεια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης