Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Η Samsung Heavy ανέθεσε στη GTT την σχεδίαση 4 νέων πλοίων εμπορευματοκιβωτίων με καύσιμο LNG

Η Samsung Heavy ανέθεσε στη GTT την σχεδίαση 4 νέων πλοίων εμπορευματοκιβωτίων με καύσιμο LNG

 Σχεδίαση δεξαμενής καυσίμου

Το κορεατικό ναυπηγείο Samsung Heavy Industries (SHI) παρήγγειλε τη σχεδίαση κρυογονικής δεξαμενής καυσίμου για τέσσερα νέα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με καύσιμα LNG από τη γαλλική ειδική εταιρεία περιορισμού LNG GTT σύμφωνα με το offshore-energy.

Η σχεδίαση δεξαμενής της Samsung Heavy GTT επιλέχθηκε για τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της SHI με καύσιμα LNG
Αυτά τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων είναι όλα μεσαίου μεγέθους. Κάθε δεξαμενή καυσίμου LNG θα εφοδιάζεται με την τεχνολογία συγκράτησης μεμβράνης Mark III.
Εκτός από τις υπηρεσίες και τα έργα στο ναυπηγείο, η GTT ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει σε όλα τα πρώτα έργα της με καύσιμα LNG. Αυτό περιλαμβάνει τη θέση σε λειτουργία της δεξαμενής LNG, τις πρώτες εργασίες ανεφοδιασμού LNG, συγκεκριμένες λειτουργίες LNG και τη συντήρηση των πλοίων.

Επιπλέον, η GTT θα παρέχει εκπαίδευση LNG για τα πληρώματα, υποστηριζόμενη από τον ιδιόκτητο εκπαιδευτικό προσομοιωτή G-Sim, ο οποίος αναπαράγει τις μελλοντικές λειτουργίες LNG των πλοίων. Επίσης την υπηρεσία ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης HEARS με τεχνική βοήθεια 24/7.

Επιπλέον, θα εντάξει τα τέσσερα πλοία με την πλατφόρμα «GTT Digital», για την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της λειτουργικής απόδοσης των σκαφών. Αυτό γίνεται επίσης για να μειωθεί περαιτέρω η κατανάλωση ενέργειας και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης