Ναυτιλία

Τέλος στη συμμαχία MSC – Maersk για μεταφορά κοντέινερ

Τέλος στη συμμαχία MSC – Maersk για μεταφορά κοντέινερ

Οι δύο κορυφαίες εταιρείες σε επίπεδο όγκου φορτίων ανακοίνωσαν ότι από τον Ιανουάριο του 2025 διακόπτουν τη συνεργασία τους

Σε διακοπή της συνεργασίας τους προχωρούν οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε παγκόσμια κλίμακα ενόσω εντείνεται ο ανταγωνισμός στις διεθνείς μεταφορές. Ο λόγος για την MSC Mediterranean Shipping Company και τη Maersk, δύο κορυφαίες εταιρείες σε επίπεδο όγκου φορτίων, οι οποίες ανακοίνωσαν σήμερα ότι από τον Ιανουάριο του 2025 διακόπτουν τη συνεργασία τους.

«Η MSC και η Maersk αναγνωρίζουν ότι από την υπογραφή της δεκαετούς συμφωνίας τους το 2015 έχουν αλλάξει πολλά. Η διακοπή της συνεργασίας τους με την επωνυμία 2Μ ανοίγει τον δρόμο σε αμφότερες τις εταιρείες να συνεχίσουν να ακολουθούν τις στρατηγικές τους», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση. Επισημαίνεται, επίσης, πως η απόφαση δεν έχει άμεση επίπτωση στους πελάτες τους και ότι «ανυπομονούν να συνεχίσουν την ισχυρή συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της υπολειπόμενης συμπεφωνη-μένης περιόδου».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης