Τελευταία Νέα
Commodities

BHP Billiton: Η αγορά πετρελαίου εξισορροπείται μετά την συμφωνία του ΟΠΕΚ

BHP Billiton: Η αγορά πετρελαίου εξισορροπείται μετά την συμφωνία του ΟΠΕΚ
Η μεγαλύτερη μεταλλευτική εταιρεία στον κόσμο θέλει να αυξήσει την έκθεσή της στις παγκόσμιες αγορές πετρελαίου.
Η πετρελαϊκή αγορά επανεξισορροπείται και η ζήτηση για πετρελαϊκά προϊόντα θα πρέπει να αρχίσει να ξεπερνάει την προσφορά αργότερα φέτος, βοηθώντας ώστε να ομαλοποιηθούν τα αποθέματα παγκοσμίως, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εμπορίας πετρελαιοειδών της BHP Billiton, Michiel Hovers.
Ο ίδιος υποστηρίζει σε δήλωσή του, ότι η συμφωνία του περασμένου έτους για την μείωση της παραγωγής από χώρες του ΟΠΕΚ και εκτός του Οργανισμού, έχει επισπεύσει την εξισορρόπηση αυτή.
Η μεγαλύτερη μεταλλευτική εταιρεία στον κόσμο θέλει να αυξήσει την έκθεσή της στις παγκόσμιες αγορές πετρελαίου, μετά από μια μαζική επέκταση των δραστηριοτήτων σιδηρομεταλλεύματος τα τελευταία χρόνια.
Τον Οκτώβριο του 2016 η εταιρεία παρουσίασε ένα σχέδιο για την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου με την προώθηση νέων έργων που μπορούν να αναπτυχθούν σε χαμηλότερο κόστος από ό, τι στο παρελθόν και οι οποίες αναμένεται να επωφεληθούν από την αναμενόμενη ανάκαμψη των διεθνών τιμών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης