Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα επένδυση της Rosneft για τον εξοπλισμό της παραγωγής της

Νέα επένδυση της Rosneft για τον εξοπλισμό της παραγωγής της
Σημαντική επένδυση της Rosneft σε πολλούς τομείς
Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Rosneft της Ρωσίας και η VEB Leasing της Vnesheconombank για τη χρηματοδότηση σχεδίων και την παροχή υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης ακινήτων και ενοικίασης για τον όμιλο Rosneft, σύμφωνα με σημερινή (24/5) ανακοίνωση της εταιρείας.
Η Rosneft ανέφερε ότι η συμφωνία προβλέπει μακροχρόνια μίσθωση εξοπλισμού παραγωγής στη Rosneft και τις θυγατρικές της για μονάδες επεξεργασίας πετρελαίου σταθμούς συμπιεστών και άλλες εγκαταστάσεις.
Το συνολικό πεδίο εφαρμογής της τρέχουσας και μελλοντικής χρηματοδότησης που προβλέπεται από τη συμφωνία είναι μέχρι 6,52 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η συμφωνία προβλέπει επίσης τη χρηματοδότηση παραγωγικής ικανότητας αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των τεχνολογιών και κατασκευής σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων.
τέλος, η Rosneft συμπλήρωσε ότι: «Η συμφωνία αποσκοπεί στην αντιμετώπιση σημαντικών έργων όπως η ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας, η συμμετοχή σε κοινά έργα υποκατάστασης των εισαγωγών και τα άλλα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας σειράς σύγχρονων πλοίων».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης