Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα Υπηρεσία Public: Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις σε 30 ημέρες

Νέα Υπηρεσία Public: Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις σε 30 ημέρες

Στα Public έχεις πλέον τη δυνατότητα να εξοφλήσεις τις αγορές σου άτοκα και μετά από 30 ημέρες, μέσω της υπηρεσίας “Public Now Pay Later “ με Klarna χωρίς πιστωτική κάρτα.

Τα Public παρέχουν ακόμη περισσότερη ευελιξία στο καταναλωτικό κοινό, διευρύνοντας κι άλλο την ήδη αγαπημένη υπηρεσία πληρωμών “Public Now, Pay Later” με Klarna.

Πλέον οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τώρα μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία και να τα πληρώσουν σε 30 ημέρες άτοκα από την ημέρα αποστολής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πληρώσουν αφού πρώτα παραλάβουν τα προϊόντα της επιλογής τους.

Τα Public πιστά στο να προσφέρουν στους καταναλωτές έξυπνες λύσεις που απελευθερώνουν την αγοραστική εμπειρία τους, φέρνουν για ακόμη μία φορά πρώτα στο ελληνικό κοινό τη δυνατότητα να πληρώσουν άτοκα για τις αγορές τους μετά από 30 μέρες και αφού έχουν κάνει χρήση των προϊόντων.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι εύκολη και άμεση. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία “Public Now, Pay Later” με Klarna στους τρόπους πληρωμής στο τελευταίο βήμα συναλλαγής, κλικάροντας την επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα”, στο public.gr. Αντίστοιχα στα καταστήματα Public, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν με τον ίδιο τρόπο την αγορά τους, αφού δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους στη Klarna ή αφού συνδεθούν στον υπάρχοντα λογαριασμό τους. Η υπηρεσία Public Now Pay Later με Klarna, έρχεται να συμπληρώσει την ήδη διευρυμένη λίστα ευέλικτων τρόπων πληρωμής που διαθέτουν τα Public με πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, καλύπτοντας όλα τα αγοραστικά προφίλ των καταναλωτών, ώστε να έχουν όλοι περισσότερες δυνατότητες αγοράς.


Σχετικά με το
Public Group

To Public Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στην αγορά του retail και του eCommerce στην Ελλάδα και την Κύπρο. Υποστηρίζει ένα οικοσύστημα από καινοτόμες εταιρείες και πλατφόρμες που συνδυάζουν διαφορετικές τεχνολογίες και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό.

 

Ναυαρχίδα του επενδυτικού χαρτοφυλακίου του είναι ο κορυφαίος omnichannel retailer προϊόντων πολιτισμού, τεχνολογίας και οικιακών συσκευών, υπό το δημοφιλές σήμα Public. Προσδοκία του είναι να διαδραματίζει έναν θετικό ρόλο στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου και ψηφιακού μέλλοντος.  

 

Σχετικά με την Klarna

Από το 2005 η Klarna έχει αποστολή να ενδυναμώσει το εμπόριο με επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή.

Με περισσότερους από 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και 2 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα, οι ηθικές και βιώσιμες λύσεις πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης της Klarna φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που οι καταναλωτές αγοράζουν και πληρώνουν online, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψωνίζουν πιο έξυπνα με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ευκολία. Πάνω από 500.000 παγκόσμιοι συνεργάτες λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group και Nike, έχουν ενσωματώσει την καινοτόμο τεχνολογία και τις λύσεις marketing της Klarna για να ενισχύουν την ανάπτυξή τους και την αφοσίωση των καταναλωτών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το klarna.com/gr/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης