Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Κωνσταντίνα Καρατοπούζη ανέλαβε Chief of Staff της Sunlight Group

H Κωνσταντίνα Καρατοπούζη ανέλαβε Chief of Staff της Sunlight Group

Στόχος είναι η ενίσχυση της στρατηγικής και της ανάπτυξης του οργανισμού 

Η Sunlight Group (μέλος του Ομίλου Olympia), ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης της Chief of Staff (COS) από την Κωνσταντίνα Καρατοπούζη.

Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση του οράματος της εταιρίας, καθώς και στην περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργίας του οργανισμού.

Στη μακρά επαγγελματική της πορεία, η Κωνσταντίνα έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους σε κορυφαίους οργανισμούς.

Διαθέτει εμπειρία στα οικονομικά, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, καθώς και την εταιρική διακυβέρνηση ως μέλος του Δ.Σ.

Πριν από την ένταξή της στη Sunlight Group, διετέλεσε Chief Operating Officer στη LAMDA Development, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Λάτση, συνεισφέροντας σημαντικά στην ανάπτυξή του για 20 συνεχόμενα έτη.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σε audit θέσεις στην PriceWaterhouseCoopers στο Λονδίνο και στην Κωστουρής Μιχαϊλίδης στην Αθήνα, ενώ αργότερα εντάχθηκε στο Οικονομικό Τμήμα της EFG Bank στο Λονδίνο. Είναι μέλος του Chartered Association of Certified Accountants και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Ο Λάμπρος Μπίσαλας (Διευθύνων Σύμβουλος της
Sunlight Group), υπογράμμισε:

«Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα στο νέο της ρόλο ως Chief of Staff που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη Sunlight.

Η μακρόχρονη εμπειρία της σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους θα ενισχύσει τη λειτουργία του οργανισμού, υποστηρίζοντας ουσιαστικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών. Η διορατικότητα και οι ηγετικές της ικανότητες θα ξεκλειδώσουν καινούργιες προοπτικές στη Sunlight, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αξία».


Η Κωνσταντίνα Καρατοπούζη ανέφερε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ένταξη μου στο δυναμικό της Sunlight Group, μίας εταιρείας με υψηλούς στόχους και απεριόριστες δυνατότητες, η οποία αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή των ανθρώπων της στην επιτυχημένη της διαδρομή.

Ανυπομονώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με την έμπειρη και ικανή ομάδα της Sunlight για να πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα και να δημιουργήσουμε ένα μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο».


Σχετικά με τη
Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας

Η Sunlight Group, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μπαταριών τεχνολογίας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου, κατέχει ηγετική θέση στις βιομηχανικές μπαταρίες για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics), και ιδιαίτερα στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων, των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές εντός και εκτός δικτύου, καθώς και για οικιακές εφαρμογές.

Η Sunlight εφοδιάζει τη διεθνή αγορά με καινοτόμα και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, και διατίθενται είτε απευθείας είτε μέσω δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε περισσότερες από 115 χώρες.

Η Sunlight Group λειτουργεί επίσης γραφεία πωλήσεων και υποστήριξης πελατών και αποθηκευτικούς χώρους στα κράτη όπου δραστηριοποιείται παραγωγικά, καθώς και τη Ρουμανία, την Ολλανδία, τη Δανία, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Αυστραλία.

Με μία εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα σε κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, και περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε καινοτόμα προϊόντα ιόντων λιθίου, η Sunlight Group επενδύει σε νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη βιώσιμων και ολοκληρωμένων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας που βασίζονται σε ανεπτυγμένο λογισμικό. Η εταιρεία συνδυάζει το επιχειρηματικό μοντέλο της κυκλικής οικονομίας που υποστηρίζεται από μία από τις πλέον προηγμένες μονάδες ανακύκλωσης στην Ευρώπη, με τον τεχνολογικό αγνωστικισμό και τη γνώση που βασίζεται σε δεδομένα, για να αναπτύσσει περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για τη βιομηχανική ηλεκτροκίνηση, την ηλεκτροκίνηση για οχήματα αναψυχής, και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας.

Λύσεις που καθιστούν τη βιώσιμη ενέργεια πιο προσιτή και αξιόπιστη, και συμβάλλουν στην ενεργειακή μετάβαση και ασφάλεια.

Ως υπερήφανο μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, η Sunlight Group δεσμεύεται να ευθυγραμμίζει τη στρατηγική και λειτουργία της σύμφωνα με τις οικουμενικές αρχές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εργασία, το περιβάλλον και την καταπολέμηση της διαφθοράς. Και δεσμεύεται επίσης να αναλαμβάνει δράσεις που προωθούν τους κοινωνικούς στόχους.

H Sunlight είναι μέλος του Ομίλου Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού Ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.the-sunlight-group.com/en/global/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης