Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

EΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Συμμετοχή στα Posidonia με στόχο το βιώσιμο μέλλον της ναυτιλίας

EΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Συμμετοχή στα Posidonia με στόχο το βιώσιμο μέλλον της ναυτιλίας
Η ElvalHalcor έχει συνδέσει τη στρατηγική της με την ευρωπαϊκή δέσμευση για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγή
Στα φετινά Posidonia, λαμβάνει μέρος και η ElvalHalcor, μαζί με τις εταιρίες της Viohalco, Hellenic Cables, Sidenor και TEKA Systems, έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου, για να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει για ένα βιώσιμο μέλλον στη ναυτιλία.

Πιο συγκεκριμένα, το περίπτερό της βρίσκεται στο Hall 3, και στο stand 3.311

Τα Posidonia, μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις στον κόσμο για τον ναυτιλιακό κλάδο, πραγματοποιούνται και φέτος στο Metropolitan Expo με περισσότερους από 2.000 εκθέτες από 82 χώρες.

Με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον στη ναυτιλία

Πλήρως ανακυκλώσιμα και ελαφριά, με υψηλή αντοχή, ανθεκτικότητα και ευκαμψία στην κατεργασία, καθώς και άριστη δυνατότητα συγκόλλησης, τα προϊόντα αλουμινίου και χαλκού έχουν διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση διεθνώς -ειδικά στη ναυτιλία.

Η υψηλή αντοχή τους στη διάβρωση και η κατ’ επέκταση ελάχιστη έως καμία ανάγκη συντήρησης των σκαφών καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους εξοικονομούν ενέργεια και πόρους για τις εταιρίες του κλάδου. Γι’ αυτό, τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα χαλκού και έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor χρησιμοποιούνται σε ναυπηγεία σε όλο τον κόσμο, από Ευρώπη και Αμερική μέχρι Ασία και Ωκεανία.

Χαρακτηριστικά πρόσφατα παραδείγματα είναι το κινούμενο με φυσικό αέριο πλοίο «Margarita Salas» του στόλου της Baleària και το υψηλής αισθητικής «Yacht Queen Tati» που κατασκευάστηκαν από αλουμίνιο του τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor στο ναυπηγείο Armon, στο Χιχόν της Ισπανίας και στο ναυπηγείο MCP Yachts της Βραζιλίας αντίστοιχα.

Με ουσιαστικές δράσεις για την αύξηση του ανακυκλωμένου μετάλλου στα προϊόντα της, η ElvalHalcor έχει συνδέσει τη στρατηγική της με την ευρωπαϊκή δέσμευση για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, αποτελώντας αξιόπιστο συνεργάτη για ναυπηγεία και ναυτιλιακές εταιρίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης