Περιβάλλον

Δούκας: Στόχος να συμβάλουν όλο και περισσότεροι για μια πιο πράσινη Αθήνα

Δούκας: Στόχος να συμβάλουν όλο και περισσότεροι για μια πιο πράσινη Αθήνα
Ο Δήμος Αθηναίων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος  στις 6 Ιουνίου, με ποικίλες δράσεις σε ολόκληρη την πόλη
«Αν ισχύει ότι οι αλλαγές ξεκινούν από την πόρτα του σπιτιού μας, τότε ξεκινάμε καλά», γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X o Δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, αναφερόμενος στο νέο πράσινο εγχείρημα που κάνει η Αθήνα σε συνεργασία με την «Οργάνωση Γη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Αθηναίων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος  στις 6 Ιουνίου, με ποικίλες δράσεις σε ολόκληρη την πόλη με τη συνεργασία των Διευθύνσεών του, Φορέων και της Κοινωνίας των Πολιτών.

Αναλυτικά, ο κ. Δούκας γράφει στο Χ

«Εκατοντάδες πράσινες γωνιές σε μπαλκόνια, αυλές, ταράτσες, σε ακάλυπτους χώρους αθηναϊκών σπιτιών, συμμετείχαν στο κάλεσμα του Δ. Αθηναίων και της @OrganosiGi , για να «Πρασινίσουμε το γκρίζο».

Θα εκλάβω αυτή την μεγάλη ανταπόκριση, ως προσωπική δέσμευση της καθεμιάς και του καθένα σας, να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η δημοτική μας αρχή, για να παραδώσει στο τέλος της θητείας της, μια πιο πράσινη Αθήνα!».

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο Χάρης Δούκας έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητά του το να καταστήσει τον δήμο της Αθήνας πιο βιώσιμο και πράσινο, και προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύουν και οι συγκεκριμένες δράσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης