Τελευταία Νέα

BayWa r.e.: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αποδοτικότερο δίδυμο σε φωτοβολταϊκά και inverter

BayWa r.e.: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αποδοτικότερο δίδυμο σε φωτοβολταϊκά και inverter

Η BayWa r.e. και η SunPower θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους

Η BayWa r.e. συνδιοργανώνει στις 30 Μαΐου στο NJV Athens Plaza τεχνική παρουσίαση σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές Enphase, SunPower και novotegra, με τους οποίους συνεργάζεται παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των microinverters Enphase, των φωτοβολταϊκών πλαισίων της SunPower, καθώς και των συστημάτων στήριξης novotegra.

 

Η Enphase (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής microinverter παγκοσμίως) και η SunPower (κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πλαισίων κορυφαίας απόδοσης εδώ και 40 χρόνια), θα σας παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους!

Η Ομάδα της BayWa r.e. θα παρουσιάσει το νέο σύστημα στήριξης novotegra Flat Roof III, ειδικά κατασκευασμένο για δώματα σε διάταξη ανατολή – δύση.

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στην εκδήλωση της BayWa r.e. στην οποία μπορούν να συμμετέχουν εγκαταστάτες και εκπρόσωποι τεχνικών εταιρειών, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια αγορά φωτοβολταϊκών καθώς και για τη μετάβαση από το net metering στο net billing.

Στην BayWa r.e. we r.e.think energy, επαναπροσδιορίζουμε πώς παράγεται, πώς αποθηκεύεται και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια, ώστε να καταστεί δυνατή η παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για το μέλλον του πλανήτη μας.

Είμαστε παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, την παροχή υπηρεσιών, τη διανομή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας, έχουμε διασυνδέσει πάνω από 6 GW εγκατεστημένης ισχύος στο δίκτυο, ενώ διαχειριζόμαστε έργα άνω των 10,5 GW. Παράλληλα, είμαστε Ανεξάρτητος Παραγωγός Ενέργειας (IPP) με δραστηριότητα που επεκτείνεται στην εμπορία ενέργειας.

Ως κορυφαίος προμηθευτής στην αγορά διανομής φωτοβολταϊκών συστημάτων παγκοσμίως, η BayWa r.e. Solar Trade είναι προτιμώμενος συνεργάτης χιλιάδων εγκαταστατών και τεχνικών εταιρειών.

Η BayWa r.e. συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μέσω της προσέγγισής μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, επενδύουμε στρατηγικά σε πρωτοβουλίες εντός και εκτός εταιρείας που συνάδουν με τις βέλτιστες πρακτικές για το κλίμα, ευθυγραμμίζονται με τη Συμφωνία των Παρισίων και μας επιτρέπουν να σημειώσουμε σημαντική πρόοδο στον δρόμο μας προς τη βιωσιμότητα.

 

Κάθε μέρα, εργαζόμαστε σκληρά για να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον της ενέργειας σε ένα ποικιλόμορφο, δίκαιο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.

Μέτοχοί μας είναι η BayWa AG, μια παγκόσμια εταιρεία με 23,9 δισεκατομμύρια ευρώ κύκλο εργασιών, και η Energy Infrastructure Partners, ηγέτιδα στις επενδύσεις σε ενεργειακές υποδομές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης