Ενέργεια

Σκρέκας: Διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών

Σκρέκας: Διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών
Σύμφωνα με τον υπουργό, η κατάθεση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Κυβέρνησης αποτελεί μία ομολογία αποτυχίας αλλά και μια πολιτική πράξη απελπισίας,

Στη Βουλή μίλησε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Σκρέκας, κατά την έναρξη της ομιλίας του, τόνισε ότι η κατάθεση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Κυβέρνησης αποτελεί μία ομολογία αποτυχίας αλλά και μια πολιτική πράξη απελπισίας, καθώς η αντιπολίτευση δεν έχει να προτείνει καμία ουσιαστική λύση για τα προβλήματα των πολιτών.

Ο υπουργός κατέθεσε αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση έδρασε αποτελεσματικά και οργανωμένα σε όλους τους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ μετέτρεψε τις κρίσεις σε ευκαιρίες και διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών: «Δεν θα κριθούμε από τα λόγια αλλά από τις πράξεις μας. Διαθέσαμε 8 δισ. ευρώ για τη στήριξη νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Ο κ. Σκρέκας ανέδειξε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραμάτισε η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή μάχη για το οριζόντιο πλαφόν, με την πρόταση που είχε καταθέσει από τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης