Ενέργεια

ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών

ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών

upd (14.00) Αυτή τη στιγμή έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες στην Αττική που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Νωρίτερα,


Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς πληροφόρησης του κοινού για την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα", ενημερώνει ότι το προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός και εργάζεται πυρετωδώς για τη διασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα.

Σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και συγκεκριμένα στην Αττική σε 3 γραμμές σε Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα, που επηρεάζουν τμήματα των περιοχών.

Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου.

Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.Όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης

?>