Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Τι φέρνει η νέα Protergia - Στόχος το 30% της αγοράς

Τι φέρνει η νέα Protergia - Στόχος το 30% της αγοράς

Δεν είμαστε μόνο πάροχοι ενέργειας, αλλά και σύμβουλοι αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης

Με νέο όνομα και ανανεωμένη ταυτότητα  η  Protergia, του ομίλου Mytilineos είναι έτοιμη να φέρει στην ελληνική αγορά σημαντικές καινοτομίες και αλλαγές.

Ξεκινώντας από τους 1000 δωρεάν ψηφιακούς μτρητές, που σύντομα θα αρχίσουν να διανέμονται στους πελάτες της ,  συνεχίζοντας με πρωτοποριακά εργαλεία που θα δημιουργούν οφέλη στους λογαριασμούς των πελατών της και με σχέδια για πλήρη ανανέωση των 85 καταστημάτων της, η protergia είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει.

Στόχος της εταιρείας είναι το μερίδιό της να φτάσει το 30% αλλά κυρίως να οδηγεί τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά φέρνοντας πρώτη καινοτομίες και λύσεις που θα αναβαθμίζουν τη σχέση της με τον πελάτη της αλλά και τα οφέλη γι’ αυτόν.


Ευάγγελος Μυτιληναίος : Η εξέλιξη της ενέργειας έχει πολύ δρόμο ακόμη

Στη χθεσινή εκδήλωση για την ανακοίνωση της νέας ταυτότητας της Protergia,  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της Mytilineos, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και CEO της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργο Περιστέρη, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Helleniq Energy, Ανδρέα Σιάμισιη που τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους.

«Με τίμησαν σήμερα οι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων ιδιωτικών εταιρειών ανταγωνιστών μας, κάτι που αποτελεί δείγμα πολιτισμού. Αν και πολεμάμε ο καθένας για το μερίδιό του, αυτό γίνεται με ευγενής άμιλλα και όχι με όρους κακού ανταγωνισμού».

Επίσης παρέστησαν οι πρέσβεις της Βρετανίας και της Γκάνας και άλλοι πολλοί.

 Όπως είπε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η εξέλιξη της ενέργειας έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της, κι ότι η παραγωγή, η διανομή και η προμήθεια αλλάζουν με φοβερές ταχύτητες, επισημαίνοντας ότι: «Είναι ένα δύσκολο καθήκον αυτό και δεν είναι καθόλου εύκολο να λέμε ότι θα πάμε σε μια νέα εποχή».


Γιάννης Καλαφατάς: Θέλουμε να προσθέτουμε αξία στους καταναλωτές μας

Οι νέες τεχνολογίες αναπτύσσονται και δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες και δυνατότητες, είπε ο CEO της protergia κ. Γιάννης Καλαφατας

«Μπήκαμε δειλά στην αγορά της προμήθειας και της παραγωγής και σήμερα δίνουμε ενέργεια στο 1/5 της χώρας. Διαχειριζόμαστε την ενέργεια με τη μεγάλη τεχνογνωσία της Mytilineos» τόνισε.

«Δεν είμαστε μόνο πάροχοι ενέργειας αλλά και σύμβουλοι για να προσθέτουμε αξία στους καταναλωτές μας αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης.

Θέτουμε τον πελάτη στο επίκεντρο ώστε όχι μόνο να αποφασίζει αλλά να γνωρίζει από την αρχή το αποτέλεσμα των αποφάσεων του.

 Με εργαλεία και συστήματα τεχνητής νοημοσύνης με φωτοβολταϊκά και ψηφιακούς μετρητές η εταιρεία προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ενέργειας με βάση το προφίλ του κάθε πελάτη».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης