Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης: Ενημέρωσε Φάμελλο, Κωνσταντοπούλου, Χαρίτση και Κουτσούμπα για την πρόταση δυσπιστίας

Ανδρουλάκης: Ενημέρωσε Φάμελλο, Κωνσταντοπούλου, Χαρίτση και Κουτσούμπα για την πρόταση δυσπιστίας
Πρόκειται για τους επικεφαλής των κομμάτων που στις δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνυπογράψουν την πρόταση
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενημέρωσε τηλεφωνικά για το περιεχόμενο και το σκεπτικό της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που αναμένεται να καταθέσει τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.

Πρόκειται για τα κόμματα που στις δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνυπογράψουν την πρόταση.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης για λόγους θεσμικής τάξης ενημέρωσε τηλεφωνικά και τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Την ίδια στιγμή, προς κορύφωση, έχοντας ήδη οξυνθεί κατακόρυφα τις τελευταίες 48 ώρες, οδεύει η κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που καταθέτει σήμερα και επίσημα το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει το επίκεντρο της αντιπαράθεσης στη Βουλή, λίγες μόλις ημέρες μετά τη συζήτηση για το ψήφισμα της εξεταστικής επιτροπής στην Ολομέλεια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης