Επικαιρότητα

ΠΑΣΟΚ: Ο Καστανίδης ζητάει την παραίτηση Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Ο Καστανίδης ζητάει την παραίτηση Ανδρουλάκη

Ο πρώην υπουργός θεωρεί αποτυχημένο τον Πρόεδρο του κόμματος

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη αφήνει ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, υποστηρίζοντας πως όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός, πρέπει να παραιτείται.

«Όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός, πρέπει να έχει ο ίδιος την φιλοτιμία να υποβάλει την παραίτησή του.
Εάν δεν το κάνει, τότε είναι προφανές ότι θα τεθεί από άλλους το θέμα και καλώς τίθεται» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καστανίδης.
«Εφόσον τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι αυτή η εκκρεμότητα πρέπει γρήγορα να εκκαθαριστεί, γιατί το μείζον ζήτημα είναι η ανασύνθεση συνολικά του προοδευτικού χώρου» επισήμανε ο κ.Καστανίδης.
«Έχουμε μια δραματική αύξηση της αποχής.

Advertisement

Αυτό συμπαρασύρει και το ΠΑΣΟΚ και οδηγεί σε μείον 100.000 ψηφοφόρους, 350.000 στο ΣΥΡΙΖΑ και 1 εκατομμύριο στη ΝΔ άρα μιλάμε για ένα πολιτικό σύστημα που έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια του κόσμου, έχει καταπέσει άρα είναι καθήκον να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.

Και την ίδια ώρα που χάνεις ψηφοφόρους ψελλίζεις μερικά ρητά άρρητα για το ότι σε μερικές περιοχές πήγαμε καλά όταν ο στόχος τον οποίος έθεσες είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση, δεύτερο κόμμα και στις επόμενες εθνικές εκλογές να διεκδικήσεις τη διακυβέρνηση της χώρας.
Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και βρίσκεται στον Ψηλορείτη των εκλογικών επιδόσεων του 12,7%.
Θα πρέπει να έχεις την ευαισθησία να πεις «δεν τα κατάφερα σε αυτά που εστόχευσα, ελάτε να αναλάβει κάποιος άλλος» υποστήριξε ο κ.Καστανίδης.

ΠΗΓΗ: www.bankingnews.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης