Εξοικονόμηση

Protergia και Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας

Protergia και Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας
«Την ενέργεια δεν την στερούμαστε, αλλά ούτε και τη σπαταλάμε» είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας της Protergia

H Protergia ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, για τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

«Την ενέργεια δεν την στερούμαστε, αλλά ούτε και τη σπαταλάμε» είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας της Protergia, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μία παρέα παιδιών μας δείχνουν πώς η έξυπνη χρήση ενέργειας, μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, με απλές συμβουλές εξοικονόμησης που μειώνουν όχι μόνο τους λογαριασμούς μας, αλλά και το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Η άνευ προηγουμένου ενεργειακή κρίση που πλήττει κυρίως την Ευρώπη και αναπόφευκτα και την Ελλάδα, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις ενεργειακές μας συνήθειες. Πότε στα αλήθεια χρειαζόμαστε ενέργεια και πότε απλώς τη σπαταλάμε; Ποιες συσκευές είναι πιο ενεργοβόρες; Και πόσο κοστίζει η ενέργεια που ξοδεύουμε; Τις απαντήσεις τις δίνουν τα παιδιά. Διότι αυτά καταλαβαίνουν την αξία της ενέργειας – της ενέργειας που εκρήγνυται μέσα από την αγάπη!  

Όταν οι ενήλικες βάζουν εμπόδια, χρειάζονται μία υπενθύμιση… εξοικονόμησης! Τη λύση δίνει και αυτή τη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δίνοντας στην ιστορία ένα καλό τέλος!

Γιατί την ενέργεια δεν πρέπει να τη στερούμαστε, αλλά ούτε και να τη σπαταλάμε


Δείτε εδώ τη νέα καμπάνια της Protergia

Και ακούστε εδώ το τραγούδι της διαφήμισης

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης