Διεθνή

Η πρώτη συνάντηση Trump - Putin στο περιθώριο της G20 στο Αμβούργο

Η πρώτη συνάντηση Trump - Putin στο περιθώριο της G20 στο Αμβούργο
Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ατζέντα συζήτησης είπε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, αντιστράτηγος Χέρμπερτ Ρέιμοντ Μακμάστερ.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο ομόλογός του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G20, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 7-8 Ιουλίου 2017.
Αυτό αποκάλυψε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, αντιστράτηγος Χέρμπερτ Ρέιμοντ Μακμάστερ, σύμφωνα με τον οποίο δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ατζέντα και πρόσθεσε ότι «ο Πρόεδρος Τραμπ θα συζητήσει ό, τι θέλει ο ίδιος».
Ο Μακμάστερ ο οποίος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το περιεχόμενο της συνάντησης, άφησε αναπάντητα και τα ερωτήματα σχετικά με το αν θα συζητηθούν οι ισχυρισμοί περί ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.
Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G20 ο Αμερικανός Πρόεδρος θα συναντηθεί επίσης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Πρόεδρο του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης