Περιβάλλον

Ολοκληρώνεται η προεργασία του Δήμου Σκοπέλου για τους δασικούς χάρτες του νησιού

Ολοκληρώνεται η προεργασία του Δήμου Σκοπέλου για τους δασικούς χάρτες του νησιού
Ο Δήμος επιρρίπτει ευθύνες για τα προβλήματα στην κυβέρνηση και αφήνει αιχμές κατά του αναπληρωτή ΥΠΕΝ Σωκράτη Φάμελλου.
Ολοκληρώνεται η προεργασία για την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία για τους δασικούς χάρτες οριοθέτηση, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σκοπέλου τους κατοίκους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλες της δημοτικές και τοπικές κοινότητες του νησιού, καθώς και στους οικισμούς.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει, πως «για τα προβλήματα που ανέκυψαν σε πολλούς Δήμους της χώρας την κύρια ευθύνη φέρει η Κεντρική Διοίκηση, που εξακολουθεί, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις, να μην ενισχύει τις δραματικά υποστελεχωμένες Τεχνικές Υπηρεσίες, αν και αρμοδίως -με αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων ή και της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην περίπτωση του Δήμου μας- έχουν γνωστοποιηθεί οι ελλείψεις.
Ως εκ τούτου, θεωρούνται “ατυχείς” οι φράσεις στα δελτία τύπου ή επιστολές του αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου με τις οποίες ενοχοποιούνται οι Δήμοι για ενδεχόμενη “μη διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών”».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης