Επιχειρήσεις

BMW: 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην αγορά έως το 2015

tags :
BMW: 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην αγορά έως το 2015
Φέτος έως το τέλος του έτους θα παραδοθούν περίπου 200.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα
Στην παραγωγή 25 ηλεκτροκίνητων οχημάτων εκ των οποίων τα 12 θα είναι πλήρως ηλεκτρικά θα ρίξει στην αγορά η BMW μέχρι το 2025.
Στο Διεθνές Σαλόνι της Φραγκφούρτης παρουσιάζεται το νέο ηλεκτρικό mini το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2019 ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί το ηλεκτροκίνητο X3.
Σήμερα η BMW διαθέτει δέκα ηλεκτροκίνητα οχήματα στην γκάμα της με εννέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το ηλεκτρικό scooter C evolution. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φέτος θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του έτους περίπου 200.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα.
«Η βιώσιμη ανάπτυξη και η κερδοφορία παίζουν ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός μας.
Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Για επτά διαδοχικές χρονιές έχουμε μείνει εντός του εύρους στόχου μας που είναι 8%-10%», αναφέρει ο πρόεδρος της BMW, Harald Kr?ger.
Ο ίδιος, αναφερόμενος στο μέλλον της εταιρείας επισήμανε:
«Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα αποκαλύψουμε ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας για την ηλεκτροκίνηση. Είναι ένα τετράθυρο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα ανάμεσα στο i3 και i8. Είναι ένα όραμα που θέλουμε να πραγματοποιηθεί στο προβλέψιμο μέλλον. Πιστεύουμε στη μετακίνηση του μέλλοντος, που θα είναι μία ατομική μετακίνηση που είναι συνδεδεμένη και απαλλαγμένη από ρύπους. Για πολλούς, ένα αυτοκίνητο είναι ζωτικό στοιχείο της καθημερινότητάς τους. Αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας, απέναντι στην κοινωνία, τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και το περιβάλλον. Γι' αυτό εργαζόμαστε σκληρά και με ταχύτητα πάνω στην αλλαγή προς τη βιώσιμη μετακίνηση», κατέληξε ο πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας.


Πηγή:ΑΠΕ -ΜΠΕ
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης