Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βραβεία σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις για την διαχείριση αποβλήτων

Βραβεία σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις για την διαχείριση αποβλήτων
Τα βραβεία διοργανώνει το περιοδικό “Plant” της Boussias Communications και χωρίζονται σε τρεις Ενότητες
Για δεύτερη χρονιά επιβραβεύονται από τα Waste & Recycling Awards 2017, οι σύγχρονες τεχνολογίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων που εφαρμόζονται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τις εταιρείες που διαθέτουν τη σχετική τεχνογνωσία ή τεχνολογία.
«Τα Waste & Recycling Awards 2017 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν για 2η χρονιά καλές πρακτικές και σύγχρονες τεχνολογίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων (βιομηχανικών, οργανικών, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ιατρικών, επικίνδυνων κ.λπ.) που εφαρμόζονται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τις εταιρείες που διαθέτουν τη σχετική τεχνογνωσία ή τεχνολογία.
Τα βραβεία διοργανώνει το περιοδικό “Plant” της Boussias Communications και χωρίζονται σε τρεις Ενότητες, ενώ στην κάθε μια από αυτές υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βραβείων. Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες (Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017) και στη συνέχεια αναλαμβάνει το σημαντικό έργο της αξιολόγησης η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή με Πρόεδρο την Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Καθηγήτρια στη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένης Οικονομίας του Πανεπιστημίου.
Στόχος των βραβείων είναι να κινητοποιήσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς στη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, να προβάλλουν τους νικητές και να προωθήσουν τις πρακτικές τους ως φωτεινά παραδείγματα, δίνοντας παράλληλα την απαιτούμενη έμφαση σε έναν από τους δυναμικότερους οικονομικούς κλάδους.
Μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου μια μεγαλειώδης τελετή απονομής με την παρουσία σύσσωμης της εν λόγω αγοράς και των επιχειρήσεων που συμμετείχαν».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης