Αναλύσεις

Σήμερα 26/6 η συνάντηση Τσίπρα – May στο Λονδίνο

Σήμερα 26/6 η συνάντηση Τσίπρα – May στο Λονδίνο

Ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση και με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου

Συνάντηση με την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Theresa May θα έχει σήμερα στις 16:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από χθες πραγματοποιεί επίσκεψη στο Λονδίνο.
Ο πρωθυπουργός θα έχει στις 11:00 συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου προκειμένου να τους παρουσιάσει τα νέα δεδομένα στην Ελλάδα μετά το πρόσφατο Eurogroup και τις προοπτικές που έχει η χώρα για επενδύσεις ενώ στις 18:00 το απόγευμα θα συναντηθεί και με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος, J. Corbyn.
Κατά την χθεσινή συνάντηση του με νέους Έλληνες επιστήμονες και εργαζόμενους στο Λονδίνο ο κ.Τσίπρας υποστήριξε ότι  «η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε χώρα - σταθμό για την επιστημονική έρευνα, τις νέες τεχνολογίες, τις νεοφυείς επιχειρήσεις, τα νέα συνεργατικά εγχειρήματα».
«Η χώρα μας παράγει λαμπρούς νέους επιστήμονες, πολλοί εκ των οποίων διακρίνονται σε ιδιαίτερα απαιτητικούς τομείς της ακαδημαϊκής γνώσης και της αγοράς» είπε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τις εμπειρίες, τα επιτεύγματα αλλά και τις σκέψεις των Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης