Διεθνή

Μείωση 8,8% στα έσοδα της εταιρείας πετρελαίου Nostrum το α' 6μηνο

Μείωση 8,8% στα έσοδα της εταιρείας πετρελαίου Nostrum το α' 6μηνο

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) μειώθηκαν στα 113,2 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο εξάμηνο από 120,6 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος

Η Nostrum Oil & Gas Plc ανακοίνωσε μείωση 8,8% στα έσοδα του πρώτου εξαμήνου την Τρίτη 21/8/2018, καθώς προσπάθησε να σταθεροποιήσει την παραγωγή από δύο πηγάδια και να ολοκληρώσει μια μονάδα επεξεργασίας αερίων στο Καζακστάν.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιο GTU3, το οποίο αναμενόταν να λειτουργήσει πέρυσι, βρίσκεται τώρα στα τελικά στάδια και πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του 2018.
Τα έσοδα μειώθηκαν στα 191,5 εκατομμύρια δολάρια για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, από 210 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) μειώθηκαν στα 113,2 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο εξάμηνο από 120,6 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος.
Η Nostrum επιδιώκει να βελτιώσει τον ισολογισμό της αναχρηματοδοτώντας το χρέος της το 2019 και να ενισχύσει τον έλεγχο του κόστους, καθώς στοχεύει σε αύξηση της παραγωγής τα επόμενα τρία χρόνια.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης