Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Τρεις νέους αγωγούς της Gazprom και Transneft εγκαινίασε ο Vladimir Putin

Τρεις νέους αγωγούς της Gazprom και Transneft εγκαινίασε ο Vladimir Putin
Οι νέες υποδομές θα βοηθήσουν τη Ρωσία να διασφαλίσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου
Στη σημασία της έναρξης λειτουργίας των τριών νέων αγωγών της Gazprom και Transneft αναφέρθηκε σήμερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, τονίζοντας τη σημασία τους, στη διασφάλιση των αποθεμάτων εξαγωγών της χώρας του.
"Η ενεργειακή ασφάλεια και η περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών φυσικού αερίου θα εξαρτηθεί από την υλοποίηση αυτών των στόχων, καθώς και την εγγυημένη εφαρμογή των συμβάσεων των εξαγωγών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρωσίας.
Αναφερόμενος στους τρεις αγωγούς που εγκαινιάστηκαν σήμερα, ο Putin υπογράμμισε, ότι θα επεκτείνουν σημαντικά τις δυνατότητες της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας πήρε μέρος στην έναρξη λειτουργίας του αγωγού φυσικού αερίου Bovanenkovo-Ukhta 2 μέσω τηλεδιάσκεψης. Επίσης, έθεσε σε λειτουργία δύο νέες γραμμές φυσικού αερίου της Transneft μέσω βιντεο- κλήσης. Τα έργα θα εξασφαλίσουν πρόσληψη πετρελαίου από τις νέες περιοχές Yamalo-Nenets και Krasnoyarsk Krai.
Σημειώνεται, ότι το κοίτασμα Bovanenkovskoye της Gazprom, είναι το μεγαλύτερο στον τομέα του πετρελαίου και συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου στην χερσόνησο Γιαμάλ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης