Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φυσική παρουσία στην Αττική απέκτησε η ZeniΘ με το πρώτο της κατάστημα στην Κηφισιά

Φυσική παρουσία στην Αττική απέκτησε η ZeniΘ με το πρώτο της κατάστημα στην Κηφισιά

Στα εγκαίνια του καταστήματος που έγιναν το Σάββατο (8/6) έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της ΡΑΕ και στελέχη της ενεργειακής αγοράς

Σε μια γιορτή γεμάτη… κορυφαία ενέργεια, η ZeniΘ εγκαινίασε το Σάββατο (8/06) το πρώτο της κατάστημα στην Αττική.
Με το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς (στη διεύθυνση Κασαβέτη 4), η εταιρεία αποκτά φυσική παρουσία στην Αττική, για να παράσχει στους πελάτες της στο Λεκανοπέδιο όλες τις υπηρεσίες για τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια.
Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα της ZeniΘ και να επιλέξουν προϊόντα όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Power Home Pack και τα πακέτα φυσικού αερίου Gas Home Pack, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα.
Ακόμη, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες ZeniΘ, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.
Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της ΡΑΕ, καθώς και στελέχη της ενεργειακής αγοράς της χώρας. 
Στα εγκαίνια, η ZeniΘ υποδέχθηκε το κοινό σε μια γιορτή γεμάτη δώρα, εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές σε προϊόντα φυσικού αεριού και ρεύματος.
Παράλληλα, η εταιρεία προσέφερε 8 μήνες δωρεάν ρεύμα στους τυχερούς επισκέπτες που κέρδισαν στον μεγάλο διαγωνισμό.
Ακόμα, όσοι βρέθηκαν στο νέο κατάστημα της ZeniΘ είχαν την ευκαιρία να βρουν προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες κατανάλωσης και να επωφεληθούν από τη μεγάλη προσφορά των εγκαινίων, κερδίζοντας 3 μήνες δώρο τα πάγια σε ρεύμα και φυσικό αέριο!

www.worldenergynews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης