Τελευταία Νέα

Καμπάνια της Ισπανίας για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας και των ΑΠΕ γενικότερα

Καμπάνια της Ισπανίας για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας και των ΑΠΕ γενικότερα
Εκτός από τις 20 εταιρείες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ισπανία, αυτή η εκστρατεία θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε 5 χώρες
Περισσότερες από 20 εταιρείες του ισπανικού τομέα αιολικής ενέργειας και της ισπανικής εταιρείας WindEnergy Association (AEE) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα οφέλη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η εκστρατεία ονομάζεται «Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας» και πρόκειται για μια ψηφιακή εκστρατεία γενικού περιεχομένου, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στο ακροατήριο των χιλιετιών. Προσανατολισμένη προς τη νομιμοποίηση και την ψυχαγωγία, διαρθρώνεται σε έξυπνα βίντεο, και ενημερωτικά επιχειρήματα σχετικά με την ανταγωνιστικότητα της αιολικής ενέργειας, τη συμβολή της στο περιβάλλον και τα οφέλη της για τις τοπικές οικονομίες, μεταξύ άλλων μηνυμάτων.
Φορείς των συγκεκριμένων μηνυμάτων η Vestas και η Siemens Gamesa Renewable Energy. Για τον ισπανικό τομέα της αιολικής ενέργειας είναι απαραίτητο να αυξηθεί η συνειδητοποίηση της σημασίας της αύξησης της συμβολής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη χώρα για την επίτευξη των στόχων του Σχεδίου συνολικής ενέργειας και του κλίματος, καθώς και των στόχων που έχει θέσει η Ευρώπη για το 2030.
Εκτός από τις 20 εταιρείες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ισπανία, αυτή η εκστρατεία θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε 5 χώρες: την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία και την Ιταλία μέσω προφίλ στο YouTube, το Twitter, το Instagram και το Facebook, από όπου θα κατευθύνει το κοινό τη σελίδα προορισμού της καμπάνιας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης