Δελτία Τύπου

Πρώτη κατατάσσεται η Deloitte, ανάμεσα στις εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, σύμφωνα με την Gartner Inc

tags :
Πρώτη κατατάσσεται η Deloitte, ανάμεσα στις εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, σύμφωνα με την Gartner Inc
Οι δύο εκθέσεις ανέδειξαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Gartner, η κορυφαία εταιρεία πληροφορικής και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, κατατάσσει τη Deloitte ως τον κορυφαίο πάροχο συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, με βάση τα έσοδά της το 2017 και 2018 αντίστοιχα, σύμφωνα με την έκθεση «Gartner Market Share Analysis: Consulting Services, 2018».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η όγδοη φορά που η Deloitte έλαβε την #1 θέση στην κατάταξη βάσει εσόδων. Παράλληλα, η ίδια εταιρεία αναγνωρίζει τη Deloitte ως Leader χάρη στην πληρότητα του οράματός της και των εκτελεστικών της ικανοτήτων στην ξεχωριστή έκθεση Gartner Magic Quadrant για SAP S / 4HANA Application Services Worldwide.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδας, κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος δήλωσε σχετικά με την ανάδειξη της Deloitte: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συγκεκριμένη διάκριση από τη Gartner. Αποτελεί μια αναγνώριση του έργου μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις, ιδιαιτέρως στην περιοχή του Digital Transformation, συνεχίζοντας να προσδίδουμε αξία στη δραστηριότητα του πελάτη, με την πολύπλευρη τεχνογνωσία και εμπειρία μας».
Οι δύο εκθέσεις ανέδειξαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα. Σύμφωνα με την έκθεση Gartner Market Share Analysis: Consulting Services, 2018, η παγκόσμια αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών αυξήθηκε κατά 9,0% το 2018, φθάνοντας τα $188 δισ. Οι εξαγορές ψηφιακών επιχειρήσεων αποτελούν πρωταρχικό παράγοντα ανάπτυξης των μεγαλύτερων παρόχων, ενώ η ισχυρή ανάπτυξη μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών πληροφορικής υποδεικνύει την αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογική συμβουλευτική.
Σύμφωνα τη δεύτερη έκθεση, Magic Quadrant της Gartner, που αξιολογεί 18 από τους παρόχους του λογισμικού SAP S / 4HANA, οι εταιρείες που κατέχουν κορυφαία θέση στον κλάδο, έχουν σημαντική απόδοση στη σύγχρονη εποχή, κερδίζοντας μερίδια, ενώ έχουν σαφή εικόνα της κατεύθυνσης της αγοράς και αναπτύσσουν ενεργά ικανότητες για να διατηρήσουν την ηγετική θέση τους. Επιπροσθέτως, οι κορυφαίες εταιρείες καταγράφουν σημαντικό ιστορικό στο S / 4HANA και έχουν αναπτύξει πολύτιμες δεξιότητες δραστηριοποίησης σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, γεωγραφικών περιοχών και σχεδίων ανάπτυξης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης