Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ZeniΘ εγκαινιάζει 2ο κατάστημα στη Λάρισα

Η ZeniΘ εγκαινιάζει 2ο κατάστημα στη Λάρισα

Η ZeniΘ διευρύνει το δίκτυο των ενεργειακών καταστημάτων της με ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης με διευρυμένο ωράριο στο κέντρο της πόλης

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, αναπτύσσει διαρκώς το δίκτυο των καταστημάτων της για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη τους με τη διαρκή βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησής τους.
Γι’ αυτό το σκοπό, με χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία του 2ου ενεργειακού καταστήματός της στην καρδιά της Λάρισας, στη συμβολή των οδών Παναγούλη 1 και Κύπρου, τιμώντας την περιοχή από όπου ξεκίνησε την 20χρονη πορεία της και φέρνοντας ακόμη πιο κοντά σε όλους τους καταναλωτές την πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της, για να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο – και πρωινές και απογευματινές ώρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ βρίσκεται εκεί προτείνοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο ενεργειακές λύσεις σε φυσικό αέριο και ρεύμα που ταιριάζουν στις δικές του ανάγκες κατανάλωσης και ενημερώνοντας για τις ενεργειακές υπηρεσίες καθώς και τις πρόσθετες υπηρεσίες της ZeniΘ τις οποίες παρέχει δωρεάν η εταιρεία σε όλους τους πελάτες σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα.

Οι ώρες λειτουργίας του νέου καταστήματος της ΖeniΘ είναι: από 8.00 έως και 14.00 και από 17.30 έως και 21.00 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και από 8.00 έως και 14.00 κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ το Σάββατο το κατάστημα θα είναι ανοιχτό από 9.00 έως και 14.00.

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘ παραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης