Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Webinar της Capital link για τις κεφαλαιαγορές των ΗΠΑ

Webinar της Capital link για τις κεφαλαιαγορές των ΗΠΑ
“Innovative Ways to Access the US Capital Markets”
Το Webinar της Capital Link με θέμα “Innovative Ways to Access the US Capital Markets”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, 2020 και ώρα 10:00 πμ ET.
Επισκόπηση Συνεδρίου:
Μετά από ανασκόπηση των πρόσφατων τάσεων και εξελίξεων στη δραστηριότητα άντλησης κεφαλαίων στις κεφαλαιαγορές των Η.Π.Α., το webinar θα διερευνήσει τους καινοτόμους μηχανισμούς που επιτρέπουν στους εκδότες από άλλες χώρες να έχουν πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές των Η.Π.Α.
Θα καλύψει επιλογές όπως Direct Listings, Quotation Listings, SPACs and traditional IPOs. Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία του NYSE, “Direct List” είναι μια εντελώς νέα διαδικασία εισαγωγής ιδιωτικών εταιρειών στα Αμερικάνικα Χρηματιστήρια Αξιών.
Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα ακόλουθα θέματα:

• Πώς μπορούν οι ιδιωτικές εταιρείες να επιτύχουν μια άμεση εισαγωγή σε Αμερικάνικο Χρηματιστήριο χωρίς την παραδοσιακή διαδικασία IPO – Αρχική δημόσια προσφορά ;
• Πώς μπορούν οι εισηγμένες εταιρείες σε χρηματιστήρια εκτός Η.Π.Α. να εισαχθούν στις Η.Π.Α., με ή χωρίς άντληση κεφαλαίου;
• Πώς μπορούν οι εταιρείες εκτός Η.Π.Α. να καταχωρηθούν στις Η.Π.Α. μέσω των SPAC – Εταιρειών Εξαγοράς Ειδικού Σκοπού
• Ποιες είναι οι απαιτήσεις, η διαδικασία, το κόστος και το χρονοδιάγραμμα για κάθε μία από τις παραπάνω επιλογές ;
• Πώς συγκρίνονται με την παραδοσιακή διαδικασία IPO - Αρχική δημόσια προσφορά ;
• Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για τους εκδότες και τους επενδυτές ;

Ο κ. Alex Ibrahim, Head of International Listing – NYSE και ο κ. Ted Horton, Partner – Seward & Kissel LLP, θα συζητήσουν για το κανονιστικό, νομικό και εμπορικό πλαίσιο σχετικά με όλες τις παραπάνω επιλογές.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής – εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: http://webinars.capitallink.com/2020/capitalmarkets/index.html

ΔΟΜΗ WEBINAR
Το webinar περιλαμβάνει συζήτηση διάρκειας 40 λεπτών, την οποία θα ακολουθήσει ενότητα υποβολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές, διάρκειας 15 λεπτών. Κατά την εγγραφή οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν να έχουν πρόσβαση στο αρχείο της συζήτησης που θα αποθηκευθεί, για μελλοντική παρακολούθηση.

ΕΝΟΤΗΤΑ Q&A - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές πριν ή κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μέσα από την ειδική λειτουργία της ιστοσελίδας του webinar (κουμπί Q&A), ή στέλνοντας τις ερωτήσεις τους με email στο: questions@capitallink.com .



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης