Επικαιρότητα

H απάντηση Πέτσα στην δήλωση Φίλη για το βίντεο που προβάλει την Παναγία στην Βουλή

H απάντηση Πέτσα στην δήλωση Φίλη για το βίντεο που προβάλει την Παναγία στην Βουλή
Άμεση απάντηση της κυβέρνησης στην τιμή της Πολιτείας για την εορτή των Ένόπλων Δυνάμεων και την Προστάτιδα τους Υπεραγία Θεοτόκο
Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το “σκέπασμα” της Βουλής ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για πρώτη φορά στα χρονικά προβλήθηκε στην εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής, οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις με την Παναγία και τον Μακεδονικό Αγώνα.

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει την έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ δια μέσω του τομεάρχη Παιδείας κ. Νίκου Φίλη, ο οποίος έκανε λόγο πως το συγκεκριμένο αφιερώμα παραπέμπει στο “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”

Μάλιστα, ο κ. Φίλης δεν δίστασε να τονίσει πως η συγκεκριμένη ενέργεια “είναι ανεπίτρεπτη σε μια αποπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου”.

Από ότι φαίνεται στην Ελλάδα, οι αξίες και τα ιδανικά για τον καθένα είναι ξεχωριστά, αλλά από πότε είναι μεμπτό να απεικονίζεται η Παναγία αλλά και η ένδοξη ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!
Τι είπε ο Πέτσας για την “επίθεση” ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το βίντεο

Άμεση ηταν η απαντηση της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο “ατόπημα” σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα να μένει έκπληκτος από την αντίδραση που υπήρξε.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ανέφερε:

Την ώρα που οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε παρατεταμένη επιφυλακή υψώνοντας ένα τείχος απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις προκαλεί έκπληξη να διατυπώνονται αντιρρήσεις για μία πράξη απόδοσης τιμής της πολιτείας».

Και πρόσθεσε: «Ιδίως μάλιστα όταν αυτές οι αντιρρήσεις είναι υποκριτικές, προερχόμενες από ανθρώπους που συγκυβέρνησαν με τον κ. Καμμένο. Επίσης, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι όλη αυτή η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν κάτι αιφνιδιαστικό. Είχε συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων σε σχετική συζήτηση, που είχε προκαλέσει ο Πρόεδρος της Βουλής στη διάσκεψη των προέδρων. Και τότε κανένα από τα κόμματα, καμία από τις πολιτικές δυνάμεις δεν εξέφρασε αντιρρήσεις. Άρα μιλάμε για μία υποκριτική στάση η οποία πέφτει στο κενό και αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι η ομοψυχία απέναντι στις όποιες προκλήσεις και η αναγνώριση της σημασίας των ενόπλων δυνάμεων».

Πηγή: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης