Τελευταία Νέα

Υπηρεσίες από την Elpedison για μειωμένο ενεργειακό κόστος νοικοκυριών και επιχειρήσεων

tags :
Υπηρεσίες από την Elpedison για μειωμένο ενεργειακό κόστος νοικοκυριών και επιχειρήσεων

H ELPEDISON είναι o πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος σε αριθμό πελατών, με δυναμική παρουσία και στην αγορά φυσικού αερίου. Με δύο ιδιόκτητες μονάδες στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820MW, που λειτουργούν αποκλειστικά µε καύσιμο φυσικό αέριο, διασφαλίζει µία διαδικασία ηλεκτροπαραγωγής ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον.


Εδώ και χρόνια, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, η
ELPEDISON σχεδιάζει και παρέχει στους 250.000 και πλέον πελάτες της, προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μαζί με διαφοροποιημένες προωθητικές ενέργειες και αποτελεσματική πελατειακή υποστήριξη.

Τόσο τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος όσο και αυτά του φυσικού αερίου της ELPEDISON, είναι φτιαγμένα με γνώμονα τους πελάτες της, έτσι ώστε να αποτελούν την ιδανική και πιο ωφέλιμη επιλογή.

Επιπλέον, έχει διαμορφώσει και προσφέρει υπηρεσίες που μειώνουν ακόμα περισσότερο το ενεργειακό κόστος του πελάτη, είτε οικιακού είτε επιχειρησιακού, αφού τον βοηθούν να εξοικονομεί ενέργεια και επομένως, να μειώνει σημαντικά το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία τής Energy Monitoring & Management, η ELPEDISON δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να παρακολουθεί την ενεργειακή του κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο, όπου και αν βρίσκεται, από τον υπολογιστή ή το κινητό του, ώστε να μπορεί να κατανοεί καλύτερα το προφίλ της κατανάλωσής του, προκειμένου να καταναλώνει τελικά μόνο την ενέργεια που πραγματικά χρειάζεται. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να μειώσει το συνολικό ενεργειακό του κόστος και, παράλληλα, να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, η ELPEDISOΝ, με τις υπηρεσίες Energy Efficiency Services, παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς τις συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος πελάτης, προκειμένου να μειώσει την κατανάλωσή του σε ενέργεια, επωφελούμενος από σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Η ELPEDISON είναι από τις πρώτες εταιρείες που εισήλθε δυναμικά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα DriveGreen, η Εταιρεία προσφέρει μια πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη πρόταση 360ο. Περιλαμβάνει πλήρη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, από τη μελέτη του χώρου του πελάτη, μέχρι τον εξοπλισμό, την εγκατάσταση του εξοπλισμού και τη συντήρησή του, ειδικά σχεδιασμένο πακέτο για τη φόρτιση του οχήματός του, αν πρόκειται για ιδιώτη ή για τη φόρτιση του στόλου του, αν πρόκειται για επιχείρηση, με δωρεάν χιλιόμετρα ετησίως καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Μέσω του προγράμματος DriveGreen η ELPEDISON καθιστά την ηλεκτροκίνηση απλή και προσιτή, δίνοντας την ευκαιρία σε Ιδιώτες και Εταιρείες να πραγματοποιήσουν τη μετάβασή τους στη βιώσιμη μετακίνηση.

Ακόμη, με τις Υπηρεσιες Green και Green Certificate, η ELPEDISON διασφαλίζει στους πελάτες της ότι το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής τους, προέρχεται 100% από «πράσινη» ενέργεια που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ), της. Έτσι, συμβάλλουν με τη σειρά τους στη μείωση των εκπομπών ρύπων στο περιβάλλον.

Η ELPEDISON δεσμεύεται να βρίσκεται δίπλα στον πελάτη με όλη της ενέργεια και έχει προβεί στη δημιουργία ενός συνεχώς αυξανόμενου δικτύου καταστημάτων κάνοντας πράξη τη δέσμευση αυτή. Παράλληλα οι άνθρωποι της ELPEDISON, με την εξειδίκευσή τους, είναι έτοιμοι να λύσουν κάθε πιθανή απορία σχετική με την ενέργεια στο σπίτι ή την επιχείρηση των καταναλωτών και να βρουν μαζί την πιο συμφέρουσα λύση για τις δικές τους προσωποποιημένες ανάγκες.



Δεκέμβριος 2020 - www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης