Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Αλλάζουν όλα στις μετακινήσεις από 15/2 - Αυστηρό lockdown σε Αχαΐα, Εύβοια

Αλλάζουν όλα στις μετακινήσεις από 15/2 - Αυστηρό lockdown σε Αχαΐα, Εύβοια
Αυστηροί έλεγχοι στις μετακινήσεις των εργαζομένων στο Λεκανοπέδιο από την ερχόμενη Δευτέρα 15/2
Με την Αττική να βιώνει το δεύτερο 24ωρο της σε lockdown που μόνο αυστηρό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν κρίνει κανείς από την κυκλοφορία των οχημάτων, υπό αυστηρό lockdown τέθηκαν Αχαΐα και η Εύβοια λόγω των αυξημένων κρουσμάτων covid που καταγράφουν.
Αναλυτικότερα την επιβολή σκληρών περιοριστικών μέτρων σε Αχαΐα και Έυβοια ανακοίνωσε επισήμως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, με βάση την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στην κυβέρνηση.
 
Η επιτροπή αξιολόγησε ως ανησυχητικά τα υγειονομικά δεδομένα των εν λόγω περιοχών και κρίνει ότι χρειάζεται καθολικό lockdown για να βελτιωθεί η κατάσταση.
Όπως εξήγησε ο κ. Χαρδαλιάς σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου τίθενται από αύριο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου οι περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Εύβοιας –πλην Σκύρου-, λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων που έχουν ανακύψει. Παράλληλα σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένουν ο δήμος Αγίου Νικολάου, ο δήμος Θήρας κι ο δήμος Μυκόνου.
Ο υφυπουργός επισήμανε ότι στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας καταγράφηκαν 732 ενεργά κρούσματα όταν στις 30 Ιανουαρίου είχε 206.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης