Επικαιρότητα

Φορολογικές δηλώσεις: Οι 15 κατηγορίες επιδομάτων που θα είναι αφορολόγητες

Φορολογικές δηλώσεις: Οι 15 κατηγορίες επιδομάτων που θα είναι αφορολόγητες
Στην ΑΑΔΕ κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου το ηλεκτρονικό σύστημα Taxisnet να μπορεί να δέχεται φορολογικές δηλώσεις πριν από το Πάσχα
Μηδενίζονται οι φόροι για δεκαπέντε κατηγορίες επιδομάτων και αποζημιώσεων που έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι το 2020.
Πρόκειται για ενισχύσεις οι περισσότερες από τις οποίες έχουν δοθεί ως μέτρα στήριξης από το κράτος, για την αναχαίτιση των επιπτώσεων στον παραγωγικό ιστό από την πανδημική κρίση, και για το λόγο αυτό είναι στο σύνολο τους αφορολόγητες.

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή με την οποία ενημερώνονται τα λογιστήρια των επιχειρήσεων και των φορέων του Δημοσίου ότι θα πρέπει έως τις 29 Μαρτίου 2021 να έχουν στείλει τις βεβαιώσεις αποδοχών για τους εργαζόμενους προκειμένου να ξεκινήσει η φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Πέρυσι η προθεσμία για την αντίστοιχη υποχρέωση ήταν έως τις 13 Μαρτίου, γεγονός το οποίο προοιωνίζεται καθυστέρηση στην έναρξη υποβολής των φετινών δηλώσεων.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης