Ενέργεια

Πράσινο Ταμείο: Παράταση στις προθεσμίες για τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Πράσινο Ταμείο: Παράταση στις προθεσμίες για τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Η προθεσμία για την δημοσίευση επεκτείνεται μέχρι τις 30/7, ενώ η προθεσμία για την εκπόνηση παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση για την παράταση των προθεσμιών αναφορικά με τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) εξέδωσε το Πράσινο Ταμείο.

Πρόκειται, όπως αναφέρει, για μια αναγκαία κίνηση, εξαιτίας των συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία αλλά και του νέου νόμου (4782/2021) που τίθεται σε ισχύ για τις δημόσιες συμβάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία χρηματοδότησης, με βάση τα οριζόμενα στον Οδηγό του Προγράμματος.

Σχετικά με την παράταση, η προθεσμία για την δημοσίευση επεκτείνεται μέχρι τις 30/7, ενώ η προθεσμία για την εκπόνηση παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Kάθε δικαιούχος υποχρεούται να προχωρήσει σε δημοσίευση του διαγωνισμού. Σε αντίθετη περίπτωση, η εγκεκριμένη πρόταση θα απεντάσσεται μετά από απόφαση ΔΣ του Πράσινου Ταμείου.

Δεδομένου ότι το ΔΣ του Πράσινου Ταμείο αποφάσισε την ένταξη του συνόλου των προτάσεων στις 22 του περασμένου Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη νέα απόφαση οι ενταγμένοι Δήμοι υποχρεούνται να έχουν προχωρήσει σε δημοσίευση της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης