Τελευταία Νέα

GE Renewable Energy: Επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις κατασκευής ανεμογεννητριών

GE Renewable Energy: Επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις κατασκευής ανεμογεννητριών
Η επέκταση των εγκαταστάσεων ευθυγραμμίζεται τέλεια με την κυβερνητική πολιτική και τις οικονομικές φιλοδοξίες του Κεμπέκ για την αντιμετώπιση του κλίματος

Η GE Renewable Energy συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις του Καναδά και του Κεμπέκ για την επέκταση της εγκατάστασης λεπίδων ανεμογεννητριών της στο Gaspe του Καναδά.

Σε μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau και ο Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Κεμπέκ, Jonatan Julien, οι πλευρές ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να επενδύσουν από κοινού στην επέκταση της εγκατάστασης που ανήκει στην LM Wind Power, την επιχείρηση GE Renewable Energy.

Παράλληλα, οι συγκεκριμένες επενδύσεις θα επιτρέψουν στη GE να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στη Βόρεια Αμερική. Η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 200 ειδικευμένων θέσεων εργασίας, παρέχοντας σαφή στοιχεία για το πώς η υποστήριξη για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορεί να αποφέρει μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη.

Το εργοστάσιο, το οποίο άρχισε να λειτουργεί το 2005 και προηγουμένως επεκτάθηκε το 2017, έχει κατασκευάσει πάνω από 10.000 λεπίδες, που ισοδυναμούν με περίπου 6.000 MW. Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GE Canada, Heather Chalmers, δήλωσε: «Η GE πιστεύει ότι η κλιματική αλλαγή είναι επείγουσα παγκόσμια προτεραιότητα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά, που παρέχει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για να ανταποκριθεί στις καθαρές δεσμεύσεις του.

Τέλος, η επέκταση των εγκαταστάσεων ευθυγραμμίζεται τέλεια με την κυβερνητική πολιτική και τις οικονομικές φιλοδοξίες του Κεμπέκ για την αντιμετώπιση του κλίματος».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης