Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η ΕΦΑ διευκρινίζει ως προς το επιχειρείν της

tags :
Η ΕΦΑ διευκρινίζει ως προς το επιχειρείν της
Τι μας αναφέρει η EΦΑ Ενεργειακή για δημοσίευμα που προηγήθηκε
Λάβαμε από την ΕΦΑ Ενεργειακή εξώδικο διαμαρτυρίας για το ζήτημα της όποιας σχέσης, διερωτηθήκαμε (το ερώτημα εδώ είναι ποιά είναι η μετοχική σχέση των δύο εταιριών, κατέγραφε το δημοσίευμα) ότι διατηρεί με την EDIL.
Από την στιγμή που η ΕΦΑ μας δηλώνει, ότι δεν συσχετίζεται μετοχικά και  επιχειρηματικά με την EDIL, στον βαθμό, "που οι πωλητές της δεύτερης προωθούν την εγκατάσταση και εξοπλισμό της ΕΦΑ " (όπως ανέφερε το δημοσίευμα) δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε και για αυτό δημοσιεύουμε τις θέσεις της.
Όσον αφορά την EDIL που αναπτύσσει την HENGAS στον κλάδο του δικτύου του φυσικού αερίου, για την οποία έχουμε ήδη δημοσιεύσει ειδησεογραφία, μιλήσαμε με τον διευθύνοντα της εταιρίας κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος μας ανέφερε και τα σχέδια ανάπτυξής της, ο κύκλος εργασιών της οποίας ανέρχεται σε 45 εκατ ευρώ. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι έχει υπάρξει μέτοχος της ΕΦΑ και έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του.

Ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι μεταξύ των δύο εταιριών έχουν υπάρξει συναλλαγές είναι το εξης:
- Η μεταβίβαση από την EDIL Άδειας Προμήθειας Φυσικού Αερίου με την αποφ 465/2018 στην ΕΦΑ Ενεργειακή Εταιρία Φυσικού Αερίου Α.Ε.

Αν θέλαμε πράγματι να ρίξουμε λάσπη στις εταιρικές πρακτικές, γιατί αν η EDIL είναι από τους βασικούς εργολάβους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνουμε ποιό είναι το κακό, θα αναπαράγαμε την καταγγελία του Συνδέσμου Εργοληπικών Εταριών ΣΤ' κ Ζ' Τάξης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης