Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η νέα retail καμπάνια της ELPEDISON, κόντρα στην αναβλητικότητα, από τη McCANN ATHENS

Η νέα retail καμπάνια της ELPEDISON, κόντρα στην αναβλητικότητα, από τη McCANN ATHENS
Την επιμέλεια του συνόλου της καμπάνιας είχε η McCANN ATHENS

Ξέρεις πώς ακριβώς είναι η περιοχή του μυαλού στην οποία στοιβάζονται όλα αυτά τα πράγματα που υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι θα κάνεις «κάποια στιγμή», αλλά αυτή η στιγμή δεν έρχεται ποτέ; Η νέα καμπάνια της Elpedison αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει σε αυτή.

Εκεί, λοιπόν, συναντάμε ακατάστατες ντουλάπες, μοναχικούς οδοντίατρους, διάφορους φίλους και γνωστούς που έχουμε να δούμε καιρό, και πάρα πολλά ακόμα πράγματα, σκέψεις και υποχρεώσεις.

Βέβαια, ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, συναντάμε και κάποια άλλα, που τα αφήνουμε για «κάααποια στιγμή», ενώ θα είχαμε ολοφάνερο κέρδος αν τα κάναμε ΤΩΡΑ. Όπως το να αλλάξουμε πάροχο ενέργειας και να έρθουμε στην ELPEDISON, που γνωρίζει τις ανάγκες μας και τις καλύπτει μέσα από προγράμματα και υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένα για εμάς.

Μετά από την ταινία του λανσαρίσματος, τα υπόλοιπα τηλεοπτικά σποτ, αλλά και το 360ο ξεδίπλωμα της καμπάνιας, πάντως, δεν υπάρχει πια καμιά δικαιολογία να αφήνουμε το συμφέρον μας για «κάποια στιγμή»!

Και αφού αλλάξουμε πάροχο, ποιος ξέρει, μπορεί να φτιάξουμε και τις ντουλάπες. Κάποια στιγμή!  

Την επιμέλεια του συνόλου της καμπάνιας είχε η McCANN ATHENS, ενώ την παραγωγή των τηλεοπτικών έκανε η TAKES 2, σε σκηνοθεσία της Βιολέτας Τσέλη και του Μανόλη Μαυρή

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης