Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου: Διπλωματία της κρίσης

Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου: Διπλωματία της κρίσης
Πάνω από 3.000 αστυνομικοί και στελέχη της ομοσπονδιακής αστυνομίας έχουν αναλάβει το έργο της φύλαξης ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το εμβληματικό ξενοδοχείο Bayerischer Hof, χώρο της Διάσκεψης.
Ύψιστος βαθμός ασφάλειας στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου λόγω των υψηλόβαθμων προσκεκλημένων από όλον τον κόσμο, μεταξύ αυτών της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Κάμαλα Χαρις, του ΓΓ των ΗΕ, του ΓΓ του ΝΑΤΟ,  προέδρων, πρωθυπουργών, υπουργών Εξωτερικών, Άμυνας, Οικονομικών, βουλευτών, επικεφαλείς οργανισμών και θεσμών από εκατοντάδες χώρες, εκπρόσωποι ΜΚΟ. Πάνω από 3.000 αστυνομικοί και στελέχη της ομοσπονδιακής αστυνομίας, συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους τους από πολλά γερμανικά κρατίδια, έχουν αναλάβει το έργο της φύλαξης ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το εμβληματικό ξενοδοχείο Bayerischer Hof, χώρο της Διάσκεψης.

Χρόνια «συλλογικής απελπισίας»

Ένα δύσκολο τριήμερο για τους Βαυαρούς που μετά από 2 χρόνια, η πόλη τους γίνεται επίκεντρο της διπλωματίας. Η διάσκεψη γίνεται και πάλι σχεδόν δια ζώσης, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και καθημερινό αρνητικό PCR των πάντων, ασχέτως εάν είναι πρόεδροι ή σεκιούριτι. Η θεματολογία του τριημέρου ευρύτατη. Από την καταπολέμηση της πανδημίας μέχρι την ασφάλεια στον εφοδιασμό τροφίμων, τα κρυπτονομίσματα, τον έλεγχο των όπλων και την κλιματική πρόκληση.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης