Επιχειρήσεις

Home Sweet Home: Ο Κορυφαίος Διαγωνισμός της ΖeniΘ κλήρωσε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι

Home Sweet Home: Ο Κορυφαίος Διαγωνισμός της ΖeniΘ κλήρωσε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι
Ο διαγωνισμός ανέδειξε την τυχερή νικήτρια και συνεχίζεται μέχρι τέλος του έτους για να προσφέρει ακόμα ολοκαίνουριο σπίτι, αλλά και πλούσια δώρα κάθε μήνα

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κεντρικό της κατάστημα στο The Orbit τη μεγάλη κλήρωση του Home Sweet Home, του κορυφαίου και μεγαλύτερου διαγωνισμού που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο. Τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπινίκη Β. η οποία κέρδισε ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ στο νομό της Ελλάδας που επιθυμεί.

Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Home Sweet Home είχαν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ, ενώ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού πάνω από 250 τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα στις μηνιαίες κληρώσεις.  Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, επιβραβεύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές προσφέροντας τους το καλύτερο δυνατό μέσω των πρωτοπόρων υπηρεσιών και δράσεων της.

Tέλος, οι συμμετέχοντες που δεν κέρδισαν έως τώρα, εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες, καθώς η ZeniΘ ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τέλος του έτους για να προσφέρει ακόμα ένα ολοκαίνουριο σπίτι, αλλά και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα!

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που σε μια δύσκολη περίοδο για όλους καταφέραμε, για ακόμη μια φορά, να ανταποδώσουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών δημιουργώντας έναν πραγματικά κορυφαίο διαγωνισμό, τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα στον κλάδο της ενέργειας. Εμείς στη ZeniΘ όμως δε σταματάμε εδώ, και κράταμε ζωντανό το δικαίωμα στο όνειρο, καθώς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχεια του κορυφαίου διαγωνισμού με ένα ακόμα ολοκαίνουριο σπίτι αλλά και πλούσια δώρα κάθε μήνα μέχρι το τέλος του έτους. Θερμά συγχαρητήρια στη μεγάλη νικήτρια και καλή επιτυχία σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για τη συνέχεια του διαγωνισμού!».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης