Επικαιρότητα

Τα μέτρα σοκ για τους κακοπληρωτές από το ΚΕΑΟ, όλο το νέο επιχειρησιακό σχέδιο

Τα μέτρα σοκ για τους κακοπληρωτές από το ΚΕΑΟ, όλο το νέο επιχειρησιακό σχέδιο
Το ΚΕΑΟ προχώρησε στην αποστολή 300.000 Ατομικών Ειδοποιήσεων σε κακοπληρωτές
Σκληρά μέτρα κατά των κακοπληρωτών στον ΕΦΚΑ, μεταξύ αυτών και την αναστολή χρήσης ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ για υποβολή Α.Π.Δ. σε οποιονδήποτε εργοδότη εμφανίζει χαρακτηριστικά στρατηγικού κακοπληρωτή ανεξάρτητα από τη νομική του μορφή ή το είδος της ασκούμενης δραστηριότητας, εξετάζει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ).
Το ΚΕΑΟ προχώρησε στην αποστολή 300.000 Ατομικών Ειδοποιήσεων σε κακοπληρωτές, ενώ κατάρτισε το νέο σχέδιο δράσης προκειμένου να περιορίσει τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ που έχουν ξεπεράσει τα 43 δις ευρώ. Το σχέδιο κινείται σε τέσσερις άξονες δράσεων που έχει ως στόχο την ενίσχυση των διαδικασιών είσπραξης των ασφαλιστικών οφειλών και την αύξηση των εσόδων του e-ΕΦΚΑ καθώς και την ενίσχυση της βιωσιμότητας του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Με το νέο επιχειρησιακό σχέδιο του ΚΕΑΟ έμφαση δίνεται στον εντοπισμό και την καταπολέμηση διαχρονικών παθογενειών του συστήματος είσπραξης καθώς και στη λήψη μέτρων κατά της συστηματικής αποφυγής καταβολής εισφορών.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης