Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΑΔΜΗΕ: Προκύρηξη διαγωνισμού προμελέτης βυθού για το "μικρό καλώδιο" Πελοποννήσου - Κρήτης

ΑΔΜΗΕ: Προκύρηξη διαγωνισμού προμελέτης βυθού για το
Στις 17 Νοεμβρίου του 2016 η κατάθεση των προσφορών
Στην προκήρυξη του διαγωνισμού για την εκπόνηση προμελέτης ωκεανογραφικής-βυθομετρικής έρευνας, για την εγκατάσταση του "μικρού καλωδίου" διασύνδεσης της Κρήτης με την ηπειρωτική χώρα και συγκεκριμένα με την Πελοπόννησο προχωρεί ο ΑΔΜΗΕ.
Όπως ανακοίνωσε ο Διαχειριστής του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τους φακέλους τους την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στα γραφεία του ΑΔΜΗΕ.
Η πρόσκληση αφορά την εκπόνηση προμελέτης και αναγνωριστικής ωκεανογραφικής - βυθομετρικής έρευνας, για τη μελέτη και εγκατάσταση υποβρύχιου καλωδιακού συστήματος 150 kV της διασύνδεσης Νοτίου Πελοποννήσου-Κρήτης.
Πρόκειται για  μειοδοτικό διαγωνισμό, με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μεταξύ των τεχνικά και οικονομικά αποδεκτών προσφορών, με βάση αποκλειστικά την χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη Αναδόχου που θα αναλάβει το έργο, συνολικού προϋπολογισμού, κατά την εκτίμηση της Εταιρείας, 400.000 ευρώ. 
Η παραλαβή και αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στην Αίθουσα 107 (1ος όροφος, οδός Δυρραχίου 89 και Κηφισού, Αθήνα), την 15η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, ενώπιον Επιτροπής που θα συστήσει ο ΑΔΜΗΕ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης