Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Νόμιμη αλλά λάθος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Μητσοτάκης: Νόμιμη αλλά λάθος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση του ότι αν και νόμιμη, ήταν λάθος η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη
Το αφήγημα περί... λάθους όσον αφορά την κατά τα άλλα νόμιμη παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, επανέλαβε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικαλούμενος τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου επεσήμανε πως κι ο ίδιος είχε πέσει θύμα συνακροάσεων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
 
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός απέρριψε εκ νέου αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές τονίζοντας ότι «δεν θα φυγομαχήσει».
Αρχικά, ο πρωθυπουργός εξήρε το έργο της ΕΥΠ και επεσήμανε πως «ένα ολίσθημα δεν αρκεί και δεν πρέπει να μηδενίσει το έργο της ΕΥΠ... Είναι πολύτιμες οι αξιόπιστες πληροφορίες» επεσήμανε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι «τίποτα δεν πρέπει να θέσει υπό αμφισβήτηση την ΕΥΠ». Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε, επίσης, ότι «οι μυστικές υπηρεσίες κινούνται πάντα σε μια λεπτή γραμμή».
Όσον αφορά την παρακολούθηση και του δικού του κινητού τηλεφώνου, ο πρωθυπουργός υποστήριξε -επικαλούμενος ανάρτηση στο twitter του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου- «υπήρξα θύμα συνακροάσεων όταν ήμουν υποψήφιος πρωθυπουργός. Πρέπει να μάθουμε ποια παράκεντρα μας άκουγαν τότε με τον κ.Τσίπρα πρωθυπουργό».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης