Επιχειρήσεις

WATT+VOLT: Στην κορυφή της κατηγορίας «Best Team Building Program» στα HR Awards 2022

WATT+VOLT: Στην κορυφή της κατηγορίας «Best Team Building Program» στα HR Awards 2022
Οι παράγοντες που οδήγησαν στη διάκριση αυτή ήταν η ολοκληρωμένη εσωτερική στρατηγική αλλά και το καινοτόμο προφίλ της εταιρείας,

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για τη WATT+VOLT! Αυτή τη φορά η εταιρεία ξεχώρισε ανάμεσα στους υποψήφιους για τις πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της και διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο του θεσμού HR Awards στην κατηγορία Best Team Building Program.

Τa βραβεία-θεσμός στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, επέστρεψαν για 8η συνεχόμενη χρονιά, με ανανεωμένες κατηγορίες, για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα καινοτόμα έργα και δράσεις εταιρειών που έχουν στόχο τους εργαζόμενους. Έτσι, δεδομένου του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα των βραβείων, η διάκριση της WATT+VOLT αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σημασίας και της έμφασης που δίνει η εταιρεία στην καλλιέργεια της ομαδικότητας και στη διαμόρφωση ενός υγειούς περιβάλλοντος για τους εργαζομένους της. 

Οι παράγοντες που οδήγησαν στη διάκριση αυτή ήταν η ολοκληρωμένη εσωτερική στρατηγική αλλά και το καινοτόμο προφίλ της εταιρείας, η οποία, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη των εργαζομένων της για «επανένωση» από την περίοδο της καραντίνας και μετά, αξιοποίησε την τεχνολογία και το gamification με πρωτότυπους ενδοεταιρικούς διαγωνισμούς αλλά και after-work ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παράλληλα, έδωσε θετικό πρόσημο τόσο στο κοινωνικό όσο και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας και της ομάδας της με συλλογικές δράσεις προσφοράς στο περιβάλλον. Διοργανώνοντας μια σειρά από special events, η εταιρεία έθεσε ενεργά και έμπρακτα σε προτεραιότητα το ευ ζην και τη συμπερίληψη όλων των WATT+VOLTers.

Η WATT+VOLT υπερήφανη για την εξέχουσα αυτή διάκριση συνεχίζει το λαμπρό οδοιπορικό της στην κορυφή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης